July31 , 2021

  Hien bérgyilkosnőt alakít legújabb klipjében

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Ugye mindenki emlékszik még a Megasztár legutóbbi szériájának, elbűvölő és tehetséges tinicsillagára? Hien tavaly ősszel kiadott első lemeze után, most egy vadonatúj videoklippel lepte meg a rajongókat. A remekül sikerült videó, a Játék az egész című dalhoz készült.
  A vietnami származású Nguyen Thanh Hien elkészítette második klipjét, melynek premierére csütörtökön került sor, a VIVA TV-n. A dal címe, megegyezik, Hien tavaly ősszel kiadott albumának címével. A klip megtekintése után, megállapíthatjuk, hogy egy igen ütős kis zenei videót sikerült összehoznia a készítőknek.
  Hien 1994-ben született Budapesten. Már egészen fiatalkorában megmutatkozott a zene iránti érdeklődése. Hét éves korától kezdve a soproni Leckner Kristóf Általános Iskolában tanult, ahol aktív zenetanulásba kezdett.
  Hat éven keresztül zongorázott és hét éven át hegedült. Az éneklés mellett a táncot is nagyon fontosnak tartja a mai napig, így érthető hogy a zenélés mellett egy hip-hop táncegyesület tagja is volt. 2006-tól három éven át az ugyancsak soproni, Széchenyi István Gimnáziumban végezte tanulmányait. Ekkor azonban közbeszólt a sors!
  Mondhatni a Megasztár című tehetségkutató verseny, felforgatta Hien életét. 2008-ban jelentkezett a népszerű műsorba, ahol már a selejtezők folyamán tanúbizonyságot nyerhettünk kitűnő énekhangjáról.
  Ez eredményeiben is megmutatkozott, ugyanis végül bekerült a Megasztár döntőjébe, ahol hetente mérhette össze énektudását más versenyzőkkel. Végül az ötödik döntőben búcsúzott a versenytől, de a megszerzett 6. hely, remek teljesítmény volt, egy akkor még csupán 14 éves lánytól.
  A műsor után Hien máris megkapta első lemezszerződését, ezért karriere érdekében, családjával együtt visszaköltözött a fővárosba. 2009 nyarán jelent meg első videoklipje, amely a Túl szép c. felvételhez készült. Novemberben pedig Játék az egész című debütáló albuma is közkinccsé vált. Ehhez a címadó dalhoz készült el, a már említett vadonatúj zenei videó.
  A kisfilmben, melyet nemrégiben forgattak, Hien egy bérgyilkosnőt alakít. Nem volt könnyű dolga sem a stábnak, sem pedig a fiatal énekesnek, ugyanis a forgatás zord, hideg időben és sűrű hóesésben zajlott. Valamint a klip kedvéért, Hien sem a téli időjáráshoz megfelelően öltözködött, ami még nehezebbé tette a munkálatokat. Azonban a forgatás vidáman zajlott, ahol legtöbbször énekléssel szórakoztatta a stábot a Megasztár egykori versenyzője.

  engyus
  music.hu
  spot_img