Hazai pályán fesztiválozott a Desperado!

Date:

 sajtófotó-1A két országban is az év legjobb dance csapatnak választott debreceni trió, – hazai pályán Debrecenben – élőben adta elő hatalmas sikerrel legismertebb slágereit, a Campus fesztiválon!

   Betti, Zsolti és Zoy számára mindig különleges élmény, ha szűkebb hazájuk közönsége előtt játszhatnak. Most viszont valószínűleg nemcsak az ő számukra volt felejthetetlen egy ilyen rangos fesztiválon való szereplés. Azok számára is, akik kívülről fújják már a jól ismert Desperado slágereket végre alkalmuk nyílt a Campus fesztiválon arra, hogy mindezt élőhangszeres változatban is hallhassák, így egy sokkal komplexebb zenei élmény keretében tombolhassanak kedvenceik jól ismert dallamaira.

   Az együttes számára viszont nemcsak emiatt különleges a 2012-es év, hanem azért is, mert márciusban vehették át Romániában a Transilvanian Music Awards-on, az év legjobb pop-dance zenekarának járó díjat, így most már elmondhatják magukról azt, hogy immár két országban is részesültek e rangos elismerésben. (Magyarországon 2003-ban lett az év együttese a Desperado. – a szerk.) A díj nagymértékben köszönhető annak is, hogy a Romániából világhírűvé lett INNA szerzőivel készített közös daluk a tavalyi évben tarolt Erdélyben. Az „Inside I want you” című sláger népszerűségére jellemző, hogy megjelenése után nem sokkal, felfigyelt rá egy olasz kiadó is és vállalta a nóta európai promócióját. Azóta már több mint egy millióan nézték meg szerte a világon a különböző video megosztó oldalak jóvoltából a dalból készült klipet.

   Ezen a bizonyos díjátadón azonban egy másik Desperado dal is reflektorfénybe került.  A formáció ugyanis itt mutatta be legújabb számát és itt forgatta hozzá legújabb videoklipjét is, amely osztatlan sikert aratott. Így tehát könnyen megjósolható, hogy a „Miért múlik el” címet viselő vadonatúj szerzemény hamarosan már nemcsak a legnépszerűbb közösségi oldalak és a különböző internetes site-ok látogatónak kedvence lesz.

Forrás:

www.desperado.hu és

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...