July25 , 2021

  Hatalmas tömeg várta Keshát a Kapcsolat-koncerten

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Már délután hatalmas tömeg hömpölygött a fővárosi 56-osok terén, ahol a T-mobile hagyományos nyári ingyenes Kapcsolat-koncertjén idén az amerikai popénekesnő, Kesha lépett színpadra este nyolc órától, hogy egy másfélórás pörgős koncerttel kápráztassa el a magyar közönséget.

  “Remélhetőleg a műsorommal segítek a gyerekeknek abban, hogy merjenek önmaguk lenni, elfogadják magukat úgy, ahogy vannak” – mondta a 24 éves énekesnő, aki a sztárokhoz illően elegáns késéssel futott be a koncertet megelőző délutáni sajtótájékoztatóra. Az egyenesen a Glastonbury fesztiválról érkező előadó a Get Sleazy című műsorával lép a magyar közönség elé, és ha a szervezők várakozásaink megfelelően tényleg 300 ezer ember gyűlik össze az 56-osok terén, akkor ez lesz a fiatal popdíva eddigi legnagyobb koncertje – derült ki a sajtótájékoztatón.
  Kesha dédszülei Szentesen éltek, és a családi gyökereknek köszönhetően az amerikai Kalifornia államban nevelkedett énekesnő már gyermekkorában megismerkedett a paprikás csirke és a rétes ízével. A különc öltözködéséről és csípős nyelvéről ismert popüstököst az édesanyja és legjobb barátnője is elkísérte Budapestre. Csak rövid ideig marad, de azt mondta, minél előbb szeretne visszatérni a magyar fővárosba, mert a szépsége teljesen magával ragadta. A szervezők igazi hungarikumokkal – köztük pálinkával, tokaji borral, erős paprikával, mézzel – teli bohókás ajándékcsomaggal kedveskedtek az énekesnek, aki jó kedvére hivatkozva mindenkit biztosított arról, hogy a koncert fergeteges lesz.
  A tavalyi évben az év előadóművésze és a kedvenc női előadó kategóriákban is American Music Awardsra jelölt énekesnő a 2010-es Animal című albumával robbant be a nemzetközi popzenei köztudatba. Az RCA Records gondozásában megjelent lemezből eddig kétmillió példány fogyott.
  Az iskolát 17 évesen maga mögött hagyó, ezután csak a zenei karrierjére összpontosító Kesha olyan slágerekkel lopta be magát a pop, az elektro és a dance műfaj kedvelőinek fülébe, mint a több országban is listavezető, eddig 14 millió letöltést megélt Tik-Tok, a 3OH!3 nevű formációval közösen felénekelt Blah Blah Blah, a Your Love Is My Drug, valamint a Flo-Ridával közösen készült Right Round.
  Az 56-osok terén felállított színpad két oldalán hatalmas kivetítők gondoskodtak arról, hogy a leghátsóbb sorokban álló Kesha-rajongók se maradjanak le kedvencük színpadi mozdulatairól. A világsztár fellépése előtt a Csillag születik televíziós tehetségkutató legutóbbi szériájának felfedezettjei gondoskodtak a hangulatról.
  Az ingyenes Kapcsolat-koncertet tizenötödik alkalommal rendezték meg Budapesten. Eddig a No Mercy, a Modern Talking, az LGT, a Pet Shop Boys, a Kool and the Gang és Melanie C, Joe Cocker, Elton John, Sting, Lionel Richie, Pink, Bryan Adams, Santana, a Simply Red és tavaly Rod Stewart kápráztatta el a hagyományosan több százezres hazai közönséget.
  MTI


  spot_img