August1 , 2021

  Hamarosan új Defender videoklipp!

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Két év után újra videoklippet forgatott a Defender együttes. A forgatás alapját egy teljesen új dal képezi ezuttal és a helyszín a marosvásárhelyi Promenada Mall egyik üres üzlethelyisége volt.
  A fiúk számára ez egy egész napos munkát jelentett. A zenekarvezető és egyben a Defender frontembere is, Fülöp Imre csak annyit árúlt el, hogy a klipp témája a sejtelmes angyali-démoni kontraszt és formailag a hollómadár körül forog. Bevallotta, hogy a zenekar nagyon várja már a kész anyagot.
  Több órán át tartott a fiúk sminkelése is, amelyet a zenekar Gyopi Puskás Make-up Artistnak köszönhet. Ezután a Defender már jólismert fodrásza, Betai Sandor, a HairPassion szalon részéről gondoskodott ismét a zenekartagok frizuráiról.
  A videoklipp érdekessege még az is, hogy az Imre jelmeze teljesen egyedi és több tucatnyi koromfekete strucctollból készült.
  Magáról a forgatásról készült egy több mint 20 perces werkfilm is, amely betekíntést enged a sminkelés és hajrendezés folyamatába és mindez mellett tartalmaz még részleteket is a klipp filmezésből és riportokat a zenekar tagjaival.
  Mindaddig amíg a klipp elkészül, rövidebb jeleneteket láthatunk majd a werkfilmből a zenekar weblapján (www.defender-music.net), majd természetesen a teljes anyagot a rajongók megnézhetik a klipp hivatalos bemutatóján amelyre júliusban kerül sor Marosvásárhelyen. Ezután kerül majd a TVkhez, illetve fel youtubera a végleges anyag. A klippet a Hybrid Video Production készíti, a forgatásokról meg Bartus Levente fotómüvész által készített egyedi fotókat láthatunk hamarosan. A fénytechnikáról az Acustica cég gondoskodott, a helyszín díszletet és a jelmezeket pedig a KIM Design biztosította.

  spot_img