Hamarosan új Defender videoklipp!

Date:

Két év után újra videoklippet forgatott a Defender együttes. A forgatás alapját egy teljesen új dal képezi ezuttal és a helyszín a marosvásárhelyi Promenada Mall egyik üres üzlethelyisége volt.
A fiúk számára ez egy egész napos munkát jelentett. A zenekarvezető és egyben a Defender frontembere is, Fülöp Imre csak annyit árúlt el, hogy a klipp témája a sejtelmes angyali-démoni kontraszt és formailag a hollómadár körül forog. Bevallotta, hogy a zenekar nagyon várja már a kész anyagot.
Több órán át tartott a fiúk sminkelése is, amelyet a zenekar Gyopi Puskás Make-up Artistnak köszönhet. Ezután a Defender már jólismert fodrásza, Betai Sandor, a HairPassion szalon részéről gondoskodott ismét a zenekartagok frizuráiról.
A videoklipp érdekessege még az is, hogy az Imre jelmeze teljesen egyedi és több tucatnyi koromfekete strucctollból készült.
Magáról a forgatásról készült egy több mint 20 perces werkfilm is, amely betekíntést enged a sminkelés és hajrendezés folyamatába és mindez mellett tartalmaz még részleteket is a klipp filmezésből és riportokat a zenekar tagjaival.
Mindaddig amíg a klipp elkészül, rövidebb jeleneteket láthatunk majd a werkfilmből a zenekar weblapján (www.defender-music.net), majd természetesen a teljes anyagot a rajongók megnézhetik a klipp hivatalos bemutatóján amelyre júliusban kerül sor Marosvásárhelyen. Ezután kerül majd a TVkhez, illetve fel youtubera a végleges anyag. A klippet a Hybrid Video Production készíti, a forgatásokról meg Bartus Levente fotómüvész által készített egyedi fotókat láthatunk hamarosan. A fénytechnikáról az Acustica cég gondoskodott, a helyszín díszletet és a jelmezeket pedig a KIM Design biztosította.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...