Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  GYM CLASS HEROES – jön az új lemez a slágergyárosoktól!

  A Gym Class Heroes első nagykiadós albuma, a The Papercut Chronicles 2005-ben jelent meg. A lemezen található “Cupid’s Chokehold/Breakfast in America” című bombasláger sikerének köszönhetően részt vettek a The Warped Tour-on. A Papercut friss színeket hozott a hip-hop-ba: élő hangszerek, vicces dalszövegek, és fülbemászó dallamok, amikért Travie McCoy frontember a felelős. Azóta a Gym Class Heroes megvetette a lábát a popzene legizgalmasabb előadói között, slágerlistás első helyekkel, turnékkal és rengeteg zenei díjjal.

  Az ötödik – nálunk március 12-én megjelenő – album címe, a The Papercut Chronicles II arra utal, hogy a zenekar egyszerre fejlődik, és marad hű a gyökereihez. McCoy így beszél a lemezről: “Zeneileg és szövegileg is kitölti az űrt az akkor és a most között. Amikor a Papercut Chroniclesmegjelent, épp hogy kijöttünk a gimiből. Azóta felnőttünk, megnősültünk, apák lettünk…amin én magam keresztül mentem, az hallatszik az új dalokban.”

  The Papercut Chronicles II-n nyers, metálos rock (“Martyrial Girl$,” “Kid Nothing And the Never-Ending Naked Nightmare”), funk groove-ok (“Lazarus, Ze Gitan”), epikus himnuszok (“The Fighter,” km. Ryan Tedder), és langyos nyári pop (“Ass Back Home,” km. Neon Hitch, “Life Goes On,” km. Oh Land, valamint a zenekar második megaslágere, a “Stereo Hearts” melyben a Maroon 5-os Adam Levine énekel) is található. A közreműködő dalszerzők között olyan neveket láthatunk, mint Ryan Tedder (OneRepublic, Beyoncé), Benny Blanco (Wiz Khalifa, Santigold), és Emile Haynie (Kid Cudi, Kanye West).

  Az “Ass Back Home” klipje:

  http://www.youtube.com/watch?v=ltOR2VzDZFM

  A frontember, Travie McCoy 2010-ben belekóstolt a szólópályába is, a Lazarus című albumával, melyen az év egyik legnagyobb slágere, a “Billionaire (km. Bruno Mars)” is megtalálható. Ám Travie mégis úgy érzi, hogy az új Gym Class Heroes lemez szövegei sokkal személyesebbek lettek, mint a szólólemezé.

  Mindent egybevéve, a The Papercut Chronicles II a Gym Class Heroes örömteli visszatérése, melyet a rajongók pozitív üzenetei is segítettek. “A rajongóink a legnagyobb inspirációink” – mondja McCoy.  – “Emlékszem, amikor egy Fall Out Boy koncerten először láthattam, hogy minden rajongó énekli a szövegeket. Az, hogy ez most nálunk is így van, a legjobb dolog a világon. Már dalszerzés közben is arra gondolunk, milyen klassz lesz majd élőben előadni, amikor a gyerekek is énekelnek velünk. A rajongóink miatt akarunk egyre jobbak lenni.”

  A zenekar tagjai:

  Travie McCoy – ének, rap

  Matt McGinley – dobok

  Disashi Lumumba-Kasongo – gitár

  Eric Roberts – basszusgitár

  www.gymclassheroes.com

  www.fueledbyramen.com

  www.decaydance.com

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.