GYÁR FESZTIVÁL A MISKOLCI EGYETEMVÁROSBAN

Date:

Nemzetközi nagy nevek és magyar sztárok augusztus 18-19-20-án! Ott leszek!

A miskolci GYÁR Fesztivál 2011-re az Egyetemvárosba költözik, az új helyszín befogadóképessége miatt, igazodva az egyre növekvő látogatószámhoz. Viszont az 5. éve megrendezendő, – idén a nyírbátori AZFesztet is befogadó – 2011. augusztus 18-19-20-i eseményen ott lesz mindenki, aki csak számít!
Az eddig GYÁR Fesztiválokon megszokott magyar sztárok, mint az Irie MaffiaSubscribe30Y,Vad FruttikKowalsky meg a Vega és még sok más zenekar mellet fellép a Kiscsillag, az Ocho MachoLeander, a Road, a Depresszió, a Fish!, a FresFabrikSub Bass Monster, vagy épp azIntimtorna Illegál.
Az elektronikus zenék kedvelőinek eljön DandyInvoice és Mattan a True Sounds csapatból, a Hyperspace DJ-i: Hot-XIgor D’ourden és Fundacion valamint a hétvége legnagyobb durranásaEelke Kleijn holland DJ produkciója lesz.
Nemzetközi sztárokkal is büszkélkedik idén a GYÁR Fesztivál! A német N.O.H.A. Miskolcra hozza a tőle megszkott funkys, hip-hop-os drum and bass-t, az angol Skindred a reggae-t és a metált ötvözi, itt lesz a Magyarországon először koncertező We Are The Ocean, az új rock-kedvenc a szigetországból, Miskolcra jön a svéd metál isten, a Soilwork, ide látogat a holland reggae banda a Jaya the Cat, az amerikai punk A Wilhelm Scream, és a szlovén Elvis Jackson is.
Az idén nagyobb területtel, nagyobb sztárokkal, színvonalas szolgáltásokkal, kempinggel és kollégiumokkal vár az Egyetemvárosban, Miskolcon a GYÁR Fesztivál, augusztus 18-19-20-án.
Jelezd részvételi szándékod a Facebookon: OTT LESZEK!

Nézd meg a GYÁR Fesztivál videóreklámját!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...