Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Guns N' Roses: fókuszban az új lemez

  A Guns gitárosa szerint futószalagon készülnek az új számok, és a zenekar jelenleg semmi másra nem koncentrál, csak a lemezkészítésre.

  A Guns N’ Roses-rajongók már nem is nagyon reménykednek benne, hogy  Axl Rose zenekara belátható időn belül új lemezt készít, miután a három éve megjelent Chinese Democracyra több mint 15 évig kellett várni. Az együttes ezúttal nem húzná évtizedekig az újabb album felvételeit, ezt támasztja alá, hogy DJ Ashba gitáros szerint jó ütemben készülnek az új számok.
  “Az új lemez készítése most abszolút prioritást élvez, alig várom, hogy nekilássunk a felvételeknek. Axl előtt tonnányi új ötlet hever, én magam tizenkét dalt írtam, ezek is tetszenek neki. Pontos megjelenési dátumról nem beszélnék, mert senkiben sem akarok csalfa reményeket kelteni. Annyit azonban állítok: most mindenki előtt egy cél lebeg, belátható időn belül új lemezt készíteni” – fogalmazott a gitáros.
  A GNR-t április 14-én iktatják be a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, és a rajongók egyelőre azt találgatják, az avatási ceremóniára összeáll-e a klasszikus felállás. Axl Rose és Slash is megszólalt már ebben a témában, és egyikük sem zárta ki a közös zenélést.
  (NME

  est.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.