Guns N' Roses: fókuszban az új lemez

Date:

A Guns gitárosa szerint futószalagon készülnek az új számok, és a zenekar jelenleg semmi másra nem koncentrál, csak a lemezkészítésre.

A Guns N’ Roses-rajongók már nem is nagyon reménykednek benne, hogy  Axl Rose zenekara belátható időn belül új lemezt készít, miután a három éve megjelent Chinese Democracyra több mint 15 évig kellett várni. Az együttes ezúttal nem húzná évtizedekig az újabb album felvételeit, ezt támasztja alá, hogy DJ Ashba gitáros szerint jó ütemben készülnek az új számok.
“Az új lemez készítése most abszolút prioritást élvez, alig várom, hogy nekilássunk a felvételeknek. Axl előtt tonnányi új ötlet hever, én magam tizenkét dalt írtam, ezek is tetszenek neki. Pontos megjelenési dátumról nem beszélnék, mert senkiben sem akarok csalfa reményeket kelteni. Annyit azonban állítok: most mindenki előtt egy cél lebeg, belátható időn belül új lemezt készíteni” – fogalmazott a gitáros.
A GNR-t április 14-én iktatják be a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, és a rajongók egyelőre azt találgatják, az avatási ceremóniára összeáll-e a klasszikus felállás. Axl Rose és Slash is megszólalt már ebben a témában, és egyikük sem zárta ki a közös zenélést.
(NME

est.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...