July30 , 2021

  Ganxsta Zolee és a Kartel – MiTiSzó? klippremier

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Lassan fél éve, hogy a hazai rap&roll szövegelő fenegyerekei kíméletlenül feltették a következő kérdést: MiTiSzó?

  Azóta körbejárták hazánk klubjait, porig égetve minden helyszínt maguk után, majd még nagyobb lendülettel folytatták zúzós turnéjukat a fesztiválokon. Nem kisebb felfordulást és hosszú ideig kitartó atomrobbanásnyi energiákat hagyva maguk után. Ez utóbbi alkalmakból pedig nem lesz hiány 2012-ben, mivel idén először a csapat meghívást kapott az összes nagy hazai fesztiválra!

  A Kartel az elmúlt hónapokban átesett egy nagyobb vérfrissítésen, ami nemhogy visszafogott volna a magyar hardcore fenegyerekeinek lendületéből, hanem eddig sosem látott energiákat generált a zenekar körül! Ehhez pedig elegendő ellátogatni egy soron következő koncertre és bárki megbizonyosodhat róla!

  A zenekar 2010-ben jelentkezett utoljára videoklippel, melyet a Dublin című dalhoz készítettek autentikus környezetben, azaz egészen pontosan Írországban. Két év után azonban végre új anyaggal örvendeztetik meg rajongóikat, melyet természetesen a szeptemberben megjelenő „Hatalmat a népnek” című lemez ominózus MiTiSzó? című nótájához forgattak.

  Terepjárók, pálinka, csajok, jókedv, zsugázás, Guy Ritchie-s képi hatások, korábbi Vato Loco hangulathoz visszanyúló hangzás és hamisítatlan Kartel szövegvilág Döglégy Zolee és Big Daddy L gondozásában! A jelenlegi nehéz időkben a zenekar igazán hiteles ars poetica-ja a következő: a negatív dolgokkal és a hétköznapi szürkeséggel szemben bulizással, valamint jó házi pálinkával kell felvenni a harcot, hogy a vérpezsdítő hangulat hosszú időre garantálva legyen! Erre pedig a legjobb bizonyíték a koncerteken túl az aktuális videoklip!

  A csapat Pusztaottlakán forgatott, ahol a tepertőfesztivál hagyományaira építve, idén augusztus 15. és 20. között először kerül megrendezésre a LikeFest! Döglégy Zolee pedig a fesztivál házigazdájaként még egy sztárvendégekkel megspékelt Ganxsta Zolee és a Kartel Megakoncerttel is készül!

  Nézzétek meg a klippet és az idei nyár nem múlhat el legalább egy Ganxsta Zolee és a Kartel koncert nélkül!

  További információ a zenekarról:
  www.kartel.hu
  www.facebook.com/ganxsta.zolee.kartel

  LikeFest
  www.likefest.hu

  spot_img