July31 , 2021

  Fotóalbummal ünnepli fennállásának ötvenedik évfordulóját a Rolling Stones

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Különleges fotóalbummal ünnepli fennállásának ötvenedik évfordulóját a The Rolling Stones brit rockegyüttes.
   A The Rolling Stones: 50 című kötet július 12-én kerül a boltok polcaira, pontosan ötven évvel a banda első hivatalos fellépése után, amelyet a londoni Oxford Streeten lévő Marquee Clubban rendeztek meg. A brit Thames & Hudson kiadó gondozásában megjelenő, 352 oldalas album csupán egy része lesz a jubileumi ünneplésnek, amelyet a rajongók szerint leginkább egy világkörüli turnéval lehetne igazán emlékezetessé tenni.
  A csapat egyes tagjai nem zárták ki a születésnapi koncertsorozat lehetőségét, hivatalos bejelentésre azonban eddig nem került sor, ráadásul Mick Jagger ésKeith Richards kapcsolatának alakulását is homály fedi. A banda gitárosa a 2010-ben megjelent Life (Élet) című memoárkötetével haragította magára a frontembert, az írás ugyanis bőségesen részletezi Jagger vad szerelmi kicsapongásait, drogos kalandjait és hűtlenkedéseit.
  A 29,95 fontért (10 500 forintnyi összegért) kínált albumban nagyjából hétszáz fénykép kap helyet. Háromszáz közülük színes fotográfia lesz, és a képek nagy része a Daily Mirror című brit napilap archívumából származik. A bulvárlap büszkélkedhet ugyanis az együttesről készült fényképeket tartalmazó kiadványok legnagyobb gyűjteményével.
  Az együttes közleménye szerint a fotók “az elmúlt ötven év elképesztő történetét” mesélik el. “Egyszerű bluesbandaként kezdtük, klubokban léptünk fel, és ahogy telt az idő, már telt házas koncerteket adtunk a világ legnagyobb stadionjaiban, olyan műsorokkal, amelyekről korábban még csak nem is álmodtunk” – írták.
  Az együttes kommentárjaival ellátott albumban megjelennek majd mások közöttPhilip Townsend képei is: a fotográfus vezényelte a banda legelső fotózását.
  MTI
  spot_img