August3 , 2021

  FLO RIDA "GOOD FEELING" CÍMŰ KISLEMEZE MÁR PLATINA;

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A NEMZETKÖZI SZUPERSZTÁRNAK ÍGY EZ MÁR A HATODIK PLATINA KISLEMEZE AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN

  Flo Rida bombasztikus kislemeze, a  “Good Feeling” platina lett Amerikában: a digitális kislemez-eladások megközelítik a 2 milliót. A Dr. Luke producer segítségével elkészült “Good Feeling” már a rapper hatodik platina-kislemeze. Jelenleg több amerikai listán is a TOP 5-ben tanyázik, pl. a Billboard-on és az iTunes-on is. Az Erik White által rendezett klip pedig 35 millió megtekintés felett van a YouTube-on.

   http://youtu.be/3OnnDqH6Wj8

  Flo Rida napjaink egyik legelismertebb rappere, aki szinte mindenhol fellépett már.  2007-ben robbant be Miamiból a köztudatba “Low (feat. T-Pain)” című kislemezével, majd debütáló albumával, a “MAIL ON SUNDAY”-jel. A kislemez azóta az elmúlt évtized egyik legsikeresebb digitális eladását hozta: világszerte több mint 11 milliót! Ezzel 2008-ban a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint az Egyesült Államok legsikeresebb legálisan letöltött dala. A Billboard Hot 100 listáját 10 egymást követő héten vezette. 2009-ben Flo Rida újabb bravúrt ért el “Right Round”című dalával, mely megjelenése hetében több mint 636.000 példányban fogyott digitálisan. Jelenleg közel 12 milliónál tart az eladása.
  2010-ben újabb zajos sikert ért el világszerte a “Club Can’t Handle Me”-vel (feat. David Guetta), melynek videóját már több mint 100 milliószor látták a YouTube-on. Flo Rida nemzetközi kislemezeladásai már 40 millió felett járnak.

  A rapper legújabb dala, az ausztrál énekesnő, Sia közreműködésével készült “Wild Ones” klipje itt megtekinthető: http://youtu.be/xScsmPyspLg.
  A dal február közepétől kapható nálunk is digitálisan!
  További infó: www.officialflo.comwww.facebook.com/officialflowww.twitter.com/official_flo és www.youtube.com/officialflo.

  spot_img