Fiatal csillag a hazai popzenében: Venczli Alex

Az Ének iskolája című televíziós show első szériájában mutatkozott be Venczli Alex, aki mára az összes egykori szereplő közül a legnépszerűbbé vált. Az elmúlt hónapokban nemcsak azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egykori tanára, Szandi fellépésein ő is énekelt a különböző rendezvényeken, de első saját dalával mára listavezető is lett.
Alex életében elsőként a színházi sikerek jöttek: 200 gyerek közül választották ki a Budapesti Operettszínházba a Veled Uram című rockoperába, ahol egy évadon keresztül játszotta I. András szerepét, majd Mauglit alakította a Dzsungel Könyvében, főszerepet kapott a Valahol Európában című musicalben, valamint a kis Benjámint is ő formálta meg a Józsefben.
Ezt követően Alex a popzenei pályára lépett: első szólódalaidén augusztusban jelent meg “Hit Rewind” címmel. Olyan nagyszerű művészek karolták fel, mint Rácz Gergő, Molnár Gábor és Johnny K. Palmer. A siker nem is váratott magára sokáig: a Music Channel Top 21 csúcsát is meghódította!
A frissességet sugárzó, nyári hangulatú dalhoz egy szuper videoklip is készült, melynek köszönhetően Alexrajongótábora látványosan növekszik. Ez természetesen aFacebook-oldalán is megmutatkozik, ahol rajongóinak száma már a 12 ezret is túllépte.
Ezzel párhuzamosan pedig egyre nagyobb az érdeklődés a fiatal énekes iránt: a Popcorn magazinban poszteren is megjelenő tizenéves tehetség rajongói találkozóján valóságos tömeg gyűlt össze, rengetegen szerettek volna találkozni vele személyesen is. Alex pedig őszinte örömmel és szeretettel fogadta rajongóit, akikkel közösen egy felejthetetlen élményben volt része.

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.