Saturday, October 16, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Feloszlik a Kispál és a Borz?

  Augusztus 9-én, a Sziget mínusz egyedik napján egy nagyszabású koncerttel búcsúzik a közönségtől 20 év zenélés után egy meg nem nevezett magyar zenekar. Információink szerint lehetséges, hogy a Kispál és a Borzról van szó.
  „Az idei Sziget „mínusz egyedik” napján, azaz augusztus 9-én, a fesztivál nagyszínpadán – több mint 20 éves aktív zenélés után – egy majd’ háromórás megakoncerttel, zenészbarátaik társaságában búcsúzik közönségétől a …….. zenekar” – áll a Sziget sajtótájékoztatóra szóló meghívóban. A zenekar nevét csütörtökön árulják el. Zenekarközeli informátoraink szerint a Kispál és a Borznál nemrég már felmerült a búcsú gondolata, így könnyen elképzelhető, hogy Lovasi anyazenekara köszön el a rajongóktól a Szigeten.
  Lovasi március elején a Dunántúli Naplónak elmondta, hogy a másik zenekara, a Kiscsillag az aktívabb. A Kispál és a Borzzal a Fishing on Orfűn játszik idén először együtt a csapat, a második bulijuk az egyetemisták országos turisztikai találkozóján, az EFOTT-on lesz, vagyis ismét csak Orfűn. Akkor még a Kossuth-díjas énekes azt is elmondta, hogy talán még egy koncert fér bele a programtervbe, valamikor év végén Pécsett. Azóta kiderült, hogy a zenekar a Volt fesztiválon is fellép.
  Lovasi András telefonos megkeresésünkre hétfőn délután annyit közölt, hogy majd csütörtökön kiderül, hogy valóban a Kispál és a Borzról van-e szó, addig ő nem kíván ebben az ügyben nyilatkozni.
  Természetesen sok zenekar búcsúja szóba jöhet a fenti hír kapcsán, hiszen “több mint 20 éves aktív zenélés”-sel büszkélkedhet többek között a Tankcsapda, a Republic, és a Pál Utcai Fiúk is.
  bama.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.