Feloszlik a Kispál és a Borz?

Date:

Augusztus 9-én, a Sziget mínusz egyedik napján egy nagyszabású koncerttel búcsúzik a közönségtől 20 év zenélés után egy meg nem nevezett magyar zenekar. Információink szerint lehetséges, hogy a Kispál és a Borzról van szó.
„Az idei Sziget „mínusz egyedik” napján, azaz augusztus 9-én, a fesztivál nagyszínpadán – több mint 20 éves aktív zenélés után – egy majd’ háromórás megakoncerttel, zenészbarátaik társaságában búcsúzik közönségétől a …….. zenekar” – áll a Sziget sajtótájékoztatóra szóló meghívóban. A zenekar nevét csütörtökön árulják el. Zenekarközeli informátoraink szerint a Kispál és a Borznál nemrég már felmerült a búcsú gondolata, így könnyen elképzelhető, hogy Lovasi anyazenekara köszön el a rajongóktól a Szigeten.
Lovasi március elején a Dunántúli Naplónak elmondta, hogy a másik zenekara, a Kiscsillag az aktívabb. A Kispál és a Borzzal a Fishing on Orfűn játszik idén először együtt a csapat, a második bulijuk az egyetemisták országos turisztikai találkozóján, az EFOTT-on lesz, vagyis ismét csak Orfűn. Akkor még a Kossuth-díjas énekes azt is elmondta, hogy talán még egy koncert fér bele a programtervbe, valamikor év végén Pécsett. Azóta kiderült, hogy a zenekar a Volt fesztiválon is fellép.
Lovasi András telefonos megkeresésünkre hétfőn délután annyit közölt, hogy majd csütörtökön kiderül, hogy valóban a Kispál és a Borzról van-e szó, addig ő nem kíván ebben az ügyben nyilatkozni.
Természetesen sok zenekar búcsúja szóba jöhet a fenti hír kapcsán, hiszen “több mint 20 éves aktív zenélés”-sel büszkélkedhet többek között a Tankcsapda, a Republic, és a Pál Utcai Fiúk is.
bama.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...