July24 , 2021

  Fehérvári Zenei Napok a Dream Theaterrel

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Új helyszínen, a MÁV Előre Sportpályán, és az elmúlt években megszokottnál korábbi időpontban, augusztus 4-én kezdődik meg Székesfehérváron a Fehérvári Zenei Napok (FEZEN) háromnapos programsorozata, amelynek idei sztárfellépője a Dream Theater.
  Az immár tizenötödik rendezvényen több mint nyolcvan hazai és külföldi együttes lép színpadra a MÁV Előre Sportpályán és a FEZEN Klubban. A fesztivál csütörtöki nyitónapja igazi zenei csemegét ígér: a progresszív metál amerikai óriása, a Dream Theater ad koncertet. Az együttes új dobosával, a zenekarhoz a közelmúltban csatlakozott Mike Manginivel érkezik Székesfehérvárra – mondta Fejér Tamás, a program sajtókapcsolatokért felelős munkatársa az MTI-nek.
  A külföldi fellépők között lesz a dallamos hardcore/punk zenét játszó, és magyar származású énekessel, Téglás Zolival felálló amerikai Ignite, a power metált képviselő olasz Rhapsody of Fire, a londoni DragonForce, valamint a klasszikusabb rockzenében utazó Richie Kotzen. A hazai élvonalból ott lesz a FEZEN-en a Quimby, az Edda, a 30Y, a Kiscsillag, az Irigy Hónaljmirigy és a Magna Cum Laude is. Mellettük szereplési lehetőséget kapnak a székesfehérvári, illetve Fejér megyei együttesek. A zenei napokra érkezőket ezer sátorhely várja a fesztiválnak otthont sportpályán. Amennyiben az kevés lesz, további kétezer sátornak tudnak helyet biztosítani a szervezők. A fesztiválozókat különjáratú “FEZEN-buszok” szállítják, a rendezvény közelében mintegy ezer parkolóhely várja az autóval érkezőket.
  A FEZEN-nek tavaly – a rendezvény alatt szinte mindvégig szakadó eső miatt – valamivel több mint harmincezer vendége volt; a szervezők az idén ennél több résztvevőre számítanak.
  MTI
  spot_img