Friday, September 24, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Európában tombol Rihanna

  Rihanna Bécs után Monte-Carlo felé vette az irányt.

  Rihanna sohasem tartozott a pontos művészek közé – legutóbb egy középiskolányi diákot váratott órákon keresztül, mert dugóba keveredett – , amit világ körüli turnéjának első, európai állomásain már be is bizonyított.

  Az énekesnő kedden érkezett Bécsbe, meglehetősen fáradtnak és leginkább felismerhetetlennek tűnt a repülőtéren. Vékony vászonnadrágot, magas szárú tornacipőt, fekete kapucnis felsőt és egy vállára borított törülközőt viselt.

  (Fotó: Sipa)

  Egy nappal később már Monte-Carlóban várták rajongói, az énekesnő felháborítóan sokat, három óra hosszát késett. Ha mindehhez hozzátesszük, hogy a jegyekért hozzávetőleg 180 ezer forintnak megfelelő összeget fizettek, teljesen érthető volt a felháborodás, ami Rihannát fogadta.
  Rihanna a színpadon aztán mindent megtett, hogy elfeledtesse nézőivel a kis malőrt: fehér, két gombbal záródó, nyakpántos, elképesztően csinos ruhában lépett fel, hosszú fekete, combközépig érő selyemcsizmában. Mindehhez a smink, a vörös rúzs és a hosszú, vörös körmök tökéletessé tették megjelenését. Eltekintve ugyebár attól az apróságtól, hogy megvárakoztatni még a koncert hallgatóit sem illik…

  hirado.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.