August2 , 2021

  Erre még a BNF is szívesen emlékezik

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

   Zsúfolásig megtelt BNF-rajongókkal az egyik budapesti klub. Első rajongói találkozóját tartotta az együttes, ahol zenében, beszélgetésben és meglepetésekben sem volt hiány.
   – Nem gondoltuk volna, hogy ilyen sokan eljönnek az első közönségtalálkozóra, hiszen nincs még 2 hónapos a BNF zenekar! Azon külön meglepődtünk, hogy a lányok azon kívül, hogy elhalmoztak macikkal, kabalákkal, és finomabbnál-finomabb csokikkal, még verssel is készültek, amit a színpadon elő is adtak nekünk. Másnap a honlapunkon sokan kérdezték, hogy mikor lesz a következő közönségtalálkozó, amiről pontos dátumot nem tudok mondani, de egy biztos: rendszeresen tartunk majd ilyen eseményeket, sőt megpróbálunk minden összejövetelre egy újdonságot is hozni, vagyis egy olyan dalt, amit először csakis a közönségtalálkozó résztvevői hallhatnak! – kezdte Bat az élménybeszámolót.
  Az említett vers Nickhez szólt, aki így gondol vissza a találkozóra:
   – Életemben nem fotózkodtam még ennyit, és nem adtam ennyi autogramot! Remélem ez csak fokozódik, mert nagyon jó érzés, hogy az eddigi munkánknak láthattuk, és érezhettük az eredményét!
  – Fél évvel ezelőtt meg álmodni sem mertem, hogy 2010 február elején ilyen jelentősen megváltozik az életem! Eddig a testvéreimmel zenéltem, volt, és van is zenekarunk – igaz most ez háttérbe szorult, amit ők maximálisan megértenek – de a BNF -el mérföldeket lépkedünk előre és nagyon sokat tanultam, tapasztaltam ezalatt a rövid idő alatt is! Köszönöm Nicknek, és Bat-nak, na meg persze Fehér Attinak, és a Karlónak hogy ez a kis “család” ebbe a kemény, de előreláthatólag nagyon szép munkába bevont. – zárta Frank.
  S a végére még egy kis csemege: hamarosan megváltozik Nick élete, ugyanis nem mindennapi dolgok történnek majd március 1-től… Hogy mi történik, az szigorúan titkos, ám annyit elárulhatunk: nagy meglepetést okoz majd a szőke szívtipró…

  spot_img