Erdély meghódítására készül a Desperado

Date:

 Vannak olyan irigylésre méltó helyzetek, amikor a munka és a szórakozás egy és ugyanaz… Valahogy így érezheti magát a Desperado együttes is amikor Erdélybe utazik valamelyik fellépésére.
„Számunkra ez olyan mintha hazajönnénk” – árulja el Zoy! a Desperado együttes dalszerzője… Majd folytatja: „ Én Nagyváradon nőttem fel, sok csodálatos emléket őrzök a szívemben.” Majd Zsolti veszi át a szót: „Több mint tíz éve járunk rendszeresen Székelyföldre és bármikor is jövünk, soha nem szalasztjuk el azt, hogy egy kis kirándulást ne iktassunk be… Lenyűgöznek minket a csodaszép tájak, a hihetetlenül odaadó és gondoskodó emberek… vendéglátóink jóvoltából olyan meseszép helyeket láttunk már, mint a Szent-Anna, a Medve, és a Gyilkos tó, a parajdi sóbánya, vagy a Békás szoros… Ha itt vagyunk kötelező program az isteni csorba leves…
Rengeteg jól bevált kedvenc éttermünk van szerte Erdélyben…” –  Az együttes idén tavasszal is komoly tervekkel érkezik régiónkba, hisz hamarosan elkészül vadonatúj daluk, melynek nemcsak magyar, hanem angol változata is lesz. Ennek célja pedig nem más, hogy ezáltal a térség román lakta lakosságának a szívéhez is közelebb férkőzhessen… „Annak idején Váradon rengeteg román barátom volt. Még egy kicsit a nyelvet is beszéltem”-  emlékszik vissza a régi szép időkre Zoy!
A Desperdo együttes legközelebb  április 23-án Sepsiszentgyörgyön a Szent György napokon, május 2-án pedig Erdőfülén lép fel, ahol ismét felcsendülnek a jól ismert slágerek és talán már a legújabb számukból is ízelítőt adnak majd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...