Dér Heni új szenvedélynek hódol

Date:

photo (3)Dér Heni sportos életformát követ, táncórákra, edzésekre jár, mivel új zenei stílusához elengedhetetlen az állandó fittség. Vadonatúj – Turn It Up c. dalának – videoklipjét és fellépéseit is átszövi a hip-hop stílus, és ehhez a jó kondíció nélkülözhetetlen. Szoros időbeosztása mellett eddig az edzőteremben tartotta magát formában, de amióta elindult a nyári szezon, a jobb idő, azóta amikor teheti, párjával és barátaikkal a vízpart mellé mennek és strandröplabdáznak.

“A strandröpi teljesen átmozgat – vallotta be Dér Heni – és mivel mostanában elég elfoglalt vagyok, így csak a hétvégén találkozhatok barátaimmal. Múlt héten, szombaton az egyik játszmában rosszul estem. Mindenki megijedt körülöttem, mert hirtelen nem tudtam lábra állni, de párom Vincze Gábor, azonnal segített. A röpis csapatban volt egy orvos is, aki megnyugtatott, hogy nincs semmi komoly probléma. Pihentessem a lábam, szerencsére egy enyhébb húzódással megúsztam. Nem is értettem, hogy mi történhetett, hiszen Gábor minden edzői tanácsát követtem, bemelegítettem. Gyerekkoromban is rendszeresen röpiztem barátnőimmel, és néha akkor is történt velem kisebb baleset. Fájós lábbal jöttem haza, és kényszerpihenőt tartottam.”

Heni nem törődve az előzőleg elszenvedett húzódással, a fájdalmakkal, a strandröplabda igazi szenvedéllyé vált, és ha teheti barátaival a homokos röpi-pályát célozzák meg hétvégeken.

Vadonatúj dal klipje:

http://www.youtube.com/watch?v=6EZNMcu1AFo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...