Demjén Ferencet indokolatlanul fütyülték ki – a zenész kórházba került

Date:

Szombat este a győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban tartották Demjén Ferenc élő koncertjét, ami kurtán-furcsán ért véget.
A pop-rock hazai koronázatlan királya már koncert kezdetén megvárakoztatta a házat bő háromnegyedig megtöltő közönségét. A kitűzött 19 órás kezdés helyett csak bő 20 perces késéssel csendültek fel az első ütemek, melyek az új – A lelkünk most is vágtat – című korongról szóltak.
A koncert kezdete után bő 50 perccel Rózsi többször is szót váltott a mellette játszó szólógitáros Menyhárt Jánossal a számok közben, mire az ismert zenész Demjén vállát veregetve valamit a fülébe súgott. A második-harmadik ilyen rögtönzött megbeszélés után a zenekar meghajolt, Rózsi megköszönte, hogy ezen az estén itt lehetett, elnézést kért a rövid fellépésért, majd a jobb lábába hirtelen beállt görcsre hivatkozva lesétált a színpadról. Azonban vastaps és éljenzés helyett inkább fütyülés, hurrogás volt performance-ának jutalma – írta a kisalfold.hu-nak az egyik olvasó.
Kis kitérő: 10+1 kihagyhatatlan érdekesség Demjén Ferencről
Demjén hivatalos oldalán az alábbi jelent meg: Ahogy bizonyára tudjátok Rózsi cukorbeteg és ez a betegség sajnálatos módon okozhat olyan állapotot, mint amit szombaton tapasztalhattunk
“Mielőtt a szombati koncerttel kapcsolatban ismét elkezdődne a szóháború, szeretnénk elnézést kérni a történtek miatt. Tudjuk, hogy sokaknak rosszul esett, hogy idő előtt be kellett fejezni a bulit, hiszen sokan messziről érkeztek egy remek szombat esti szórakozásért. Megértjük azokat, akik csalódottan mentek haza, de a koncert után Rózsit a győri kórházba vitték egy alapos kivizsgálásra. Ahogy bizonyára tudjátok Rózsi cukorbeteg és ez a betegség sajnálatos módon okozhat olyan állapotot, mint amit szombaton tapasztalhattunk.
Hogylétéről természetesen a későbbiekben tájékoztatást adunk és arra kérünk mindenkit, hogy szeretetével támogassa és biztassa, hiszen sokaknak nyújtott és nyújt dalaival támaszt. Most Demjén Ferencnek van erre szüksége!” – írta a zenész egyik munkatársa.
www.zene.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...