DANCS ANNAMARI NYERTE A SZÉKELY VÁGTA FOGATHAJTÓ CELEBVERSENYÉT

Date:

A harmadik Székely Vágta egyik kuriózuma a hírességek fogathajtó versenye volt, amelyen Péter Szabó Szilvia, a Nox énekesnője, Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház művésze, Nagy József, Kovászna Megye Tanácsának alelnöke és Demeter János, a Vadon Egyesület elnöke indultak. A versenyzők nem fogathajtó kocsiban ültek, hanem segédhajtóként a fogat hátsó részében, állva kellett tartaniuk az egyensúlyt. Nem könnyű feladat, hiszen a fogathajtó gyorsan hajt, nemcsak kapaszkodni kell, de segíteni is kell a munkáját, hogy minél jobban tudjon a kocsi fordulni.

  • A tavalyi tapasztalatokkal bizakodva, tudatlanság nyugalmával indultam neki a versenynek- meséli Annamari. – Azt mondják, hogy a fogathajtás a lovassportok operettje, de ahelyszínen kiderült, hogy az idén sokkal nagyobb a kihívás, hiszen állva kell segítsük a fogathajtónkat. Én csak annyit mondtam a verseny előtt a fogatosnak, hogy bátran csapjon a lovak közé, a tempótól nem félek, majd kapaszkodok, a cél az hogy nyerjünk. A hajtóm a kérésemet komolyan vette, ez első tempós kanyarnál rájöttem, ha nem kapaszkodok és nem dölők be, akkor esélyem sincs nemhogy a nyerésre, de még a túlélésre sem! Persze az adrenalin ilyenkor dolgozik, és nem számított sem a por, sem a sok felcsapodó kavics, hiszen lelkes, többezres tömeg szurkolt nekünk. Nagyon nagy élmény volt!

Ezt a küzdelmet Annamari teljesítette a legjobban, aki kis termete ellenére, profikat is meghazudtoló módon segítette a fogathajtót . A díjat az énekesnő a hajtónak ajándékozta, és ígéretet tett, hogy az elkövetkezőkben lovasórákat fog venni:

  • Mind a három Székely Vágtán résztvettem, elsősorban mint énekes-színész, a tavalyi Nemzeti Vágtán pedig a Hősök Terén hintón vittek minket körbe az Operettszínházas kolléganőimmel. Most már úgy érzem, hogy ilyen “Vágtás múlttal” ideje nekem is bátorságot vennem, és lóra üljek!- fejezte be az énekesnő.

Vagta1 vagta6 vagta3 972033_575156169201270_1478068570_n

Previous articleBLR: BlaBlaBla
Next articleSTARTOL A CAMPUS FESZTIVÁL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...