July31 , 2021

  Czutor Zoltánt kiborították a Marslakók forgatásán

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Botrányos jelenetbe fulladt a Belmondo zenekar frontemberének találkozása a Marslakók stábjával. Czutor Zoltánt megváratták, felkészületlenül és flegmán fogadták, amin a rockzenész kiborult, a dühét pedig a kávézó berendezésén vezette le.

   

  A Belmondo zenekar frontembere a közelmúltban meghívást kapott a Marslakók című tévésorozatba. Czutor Zoltán saját magát játszotta, hiszen a történet szerint interjút kért tőle az internetes portál újságírója.

  – A riporter, akit Mazányi Eszter alakít a sorozatban, jókora késéssel érkezett meg a kávézóba. Kiderült, hogy teljesen felkészületlen, hülyeségeket kérdez, ráadásul pökhendi és flegma stílusban. Ezen megsértődtem, és tehetetlen dühömben felrúgtam egy széket. A jelenet elsőre olyan jól sikerült, hogy nem is kellett újravenni, amin még a tévésorozat stábja is meglepődött. Mazányi Eszter pedig a forgatás után megkérdezte, hogy ugye tényleg nem haragszom rá. Természetesen nem, hiszen ez volt a szerepe. Nekem viszont furcsa volt, hogy magamat kellett eljátszanom. A való életben sajnos találkoztam már felkészületlen újságírókkal, de botrányt még sohasem csináltam egyetlen interjú közben sem– mondta Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar dalszerző-frontembere.

  A Marslakók című tévésorozat Czutor Zoltánnal forgatott jelenetét május 18-án, pénteken 20.10-től láthatják a nézők az M1 műsorán.

  A tévés kaland nem esett Zoli nehezére, hiszen korábban már írt filmzenét, és a Filmszemle közönsége láthatta is őt felbukkanni egy-két alkotásban. A rockzenész ennek ellenére marad a saját hivatásánál, hiszen javában zajlanak a Belmondo őszre várható, angol nyelvű válogatásalbumának stúdiómunkálatai, és beindult a fesztiválszezon is.

  – A zenekarral május 26-án Siófokon a balatoni szezonnyitón adunk koncertet, és biztosan ott leszünk a ceglédi Laska Fesztiválon, a soproni VOLT Fesztiválon, az EFOTT-on és a SZIN-en is. Szülővárosomban, Szegeden pár hete John Lennon emlékére tartottam zenés tárlatvezetést a REÖK-ben, és olyan nagy volt az érdeklődés, hogy sokan nem fértek be. Nekik üzenem, hogy május 27-én a Szegedi Borfesztiválon lépek fel a Czutorchestra nevű formációmmal, amelyben a húgom, Anett is énekel, és a Lennon-műsor egy részét is előadjuk – tette hozzá Czutor Zoli.

  Részletek:

  www.belmondo.hu

  www.facebook.com/belmondoband

  spot_img