August1 , 2021

  Buli utolsó vérig…

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Ha Erdélyben turnézik a Desperado együttes úgy látszik, mindig történik valami érdekes vagy szokatlan a csapattal!

  Az Erdőfülén rendezett buli előtt Betti lett rosszul, de oly módon, hogy a baróti korházba kellett szállítani kivizsgálás céljából. A bölöni fellépés előtt pedig Zsoltinak gyulladtak be a hangszálai annyira, hogy már egy hang sem jött ki a torkán néhány órával a fellépés előtt. Ráadásul a feszített tempó miatti nagy sietségben még az útról is leszaladtak autójukkal egy durrdefekt következtében… Ám mindezek a kellemetlenségek sem tudták eltántorítani a zenekart attól, hogy megtartsa lekötött fellépéseit és a szép számú rajongó tábor semmit sem vegyen észre ezekből a problémákból.

  – Számunkra mindig kivételes alkalom, ha itt játszhatunk –mondja Zsolti a zenekar frontembere. – A közönség azért jön ki a fellépéseinkre, mert minket akar látni, a dalainkat akarja hallani – Nem foszthatjuk meg őket ettől az örömtől.

  Majd az énekesnő, Betti folytatta a gondolatmenetet: – A korházban is végig arra gondoltam, hogy kérek valami gyors fájdalom csillapítót és valahogy össze kell, drótozzam magam a fellépésre. Nem érdekelt, hogy az orvos azt mondta, jobb lenne, ha pihennék -…

  A fellépések végül kitűnő hangulatban zajlottak és a jelenlévők valóban semmit nem vettek észre a viharos előzményekből…

  – A vendéglátóink szívüket, lelküket kiteszik értünk, a fellépések nagyon jó hangulatban telnek. Ilyen élményekért érdemes vállalnunk a kockázatot. – zárja le az okfejtést Zoy a Desperado dalszerzője!

  Az együttes legújabb slágere a Fütyülök rád, már több erdélyi rádió toplistájának áll az első helyén és emiatt sokkal több felkérés is érkezik számukra Székelyföldről. A bulik sikere pedig kárpótolja az együttest az apró kellemetlenségekért!

  spot_img