Budapest Bár: koncertszínházi bemutató és új DVD

Date:

Október 17-én tartja nemrég megjelent negyedik lemeze, a Hoppá! koncertszínházi bemutatóját a Budapest Bár az újranyílt MOM Kulturális Központban. A cigányzenét a füstös bárok és a modern idők muzsikájával vegyítő produkció új DVD-t is kiad.\
(MTI) – A koncertszínházi bemutató eredeti időpontja október 3. lett volna, ez most technikai okok miatt két hetet csúszik. Akik már megvették jegyüket az eredeti időpontra, a MOM Kulturális Központ pénztárában visszaválthatják vagy a bemutatóra átfoglalhatják, ráadásul ingyen megtekinthetik az egyébként fizetős nyilvános próbát október 3-án – tájékoztatták a szervezők csütörtökön az MTI-t.

A korábbi években a Katona József Színház adott teret a Budapest Bár színházi produkcióinak, idén az egyre nagyobb érdeklődés miatt új helyet kellett keresni a produkciónak. A koncertszínházi változat az októberi budapesti bemutató után számos vidéki nagyvárosban is látható-hallható lesz és október 27-én ezzel a programmal lépnek fel újra a fővárosban is a Művészetek Palotájában. Ennek az estének a bevételét a 20 éves Magyar Hospice alapítvány javára ajánlják fel.
A Farkas Róbert (hegedű, gitár) által vezetett Budapest Bár hamarosan megjelenteti első DVD-jét, amely számos érdekességet, különlegességet tartalmaz, például a Magyar Televízió által felvett, Szívemben bomba van című műsort és egy kulisszák mögé tekintő kisfilmet is.
A Budapest Bár zenekarban Farkas Róbert mellett Farkas Mihály játszik cimbalmon, Ökrös Károly harmonikán, Farkas Richárd bőgőn, Kisvári Ferenc dobon és ütőhangszereken. A népszerű produkció énekesei: Rutkai Bori, Szűcs Krisztián, Lovasi András, Kiss Tibor, Frenk, Behumi Dóra, Ferenczi György, Keleti András, Kollár-Klemencz László és Németh Juci.
MTI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...