Bruno Mars : Unorthodox Jukebox

Date:

Bruno Mars - Pub 1 - Harper SmithBruno Mars: 13-szoros Grammy-díj jelölt, aki több mint 45 millió kislemezt adott el világszerte, és több mint egymilliárdos nézettséggel büszkélkedhet a YouTube-on. Bruno Mars: debütáló albuma, a Doo-Wops & Hooligans 2010. októberi megjelenése óta 39-szeres platina lett világszerte. Az album, melyet a Rolling Stone “az év legjobb pop-debütálásának” nevezett, “10 szinte tökéletes dallal”; amely tartalmazta a 12-szeres platina kasszasiker kislemezt, a “Just the Way You Are”-t, mely Grammy-t is nyert, mint “A Legjobb Férfi Pop Vokális Előadás”; és amelyen szintén megtalálható volt a 10-szeres platina “Grenade” és a 6-szoros platina “The Lazy Song”.

 Bruno Mars: díjak sokaságát tudhatja magáénak, köztük az ASCAP “Év Dala” díját, a Billboard “Top Rádiós Dal” díját a “Just the Way You Are”-ért, egy BRIT Award-ot, mint “A Legjobb Nemzetközi Férfi Előadó”, egy American Music Award-ot (“Kedvenc Férfi Pop/Rock Előadó”), két MTV European Music Award-ot (“Legjobb Új Előadó” és “Legjobb Push Előadó”) és a People’s Choice Award-ot, mint “Kedvenc Férfi Előadó”. 2011-ben a Time Magazine beválasztotta a világ  100 legbefolyásosabb embere közé.

 2012 októberében Bruno Mars végre új dalt jelentetett meg “Locked Out of Heaven” címen, mely a várva-várt második album, az Unorthodox Jukebox felvezetője. Október 20-án belépett a Saturday Night Live vendégeinek illusztris csapatába, ahol olyan nevek találhatók, mint Mick Jagger, Justin Timberlake vagy Elton John. Mars nem csak két fantasztikus előadással örvendeztette meg a show nézőinek millióit, de megcsillogtatta komikus vénáját is néhány humoros jelenetben.

 http://bcove.me/h4r26qet  (Intro)

http://bcove.me/bfuh0r1g (Pandora-jelenet)

 

http://bcove.me/njbs0ygn (“Locked Out of Heaven”)

http://bcove.me/hq4bl0ph (Ghost Ride- jelenet)

http://bcove.me/ciioozo5 (“Young Girls”)

Az Unorthodox Jukebox december 11-én kerül a boltok polcaira. Mars és dalszerző-team-je, a The Smeezingtons (Mars, Philip Lawrence, Ari Levine) olyan nehézsúlyú producerekkel álltak össze, mint Jeff Bhasker, Mark Ronson és Diplo. Az albumon 10 dal található:

1) Young Girls

2) Locked Out Of Heaven

3) Gorilla

4) Treasure

5) Moonshine

6) When I Was Your Man

7) Natalie

8) Show Me

9) Money Make Her Smile

10) If I Knew

*-*

Az énekes-dalszerző-producer-zenész multitalentum zenész-családban látta meg a napvilágot Honolulu-ban, Hawaii-n. Édesapja, a Brooklynból származó latin ütőhangszeres egy Vegas-i stílusú revüt szervezett, melyben egész családja részt vett. Az akkor 4 (!) éves kis Bruno figyelte családtagjait, amint Motown slágereket adnak elő lelkes közönség előtt Waikiki Beach-en. Hamarosan ő lett a világ legfiatalabb Elvis imitátora, és csatlakozott családjához az előadásokon.

Amint elvégezte a középiskolát, Mars elköltözött Hawaii-ról Los Angeles-be, és vitte magával előadóművészi álmait is. Ezek az álmok azonban kicsit várattak magukra: először megalapította dalszerző/producer csapatát, a The Smeezingtons-t, Philip Lawrence-szel és Ari Levine-nel. A trió olyan slágereket jegyez, mint Flo Rida “Right Round”-ja, Travie McCoy “Billionaire”-je, CeeLo Green “Fuck You”-ja vagy K’Naan “Wavin’ Flag”-je, ami a 2010-es FIFA Világbajnokság kísérődala.

Mars, mint előadó 2010 nyarának két masszív világslágerében, Travie McCoy “Billionaire”-jében és B.o.B “Nothin’ On You”-jában debütált. Majd következett a Doo-Wops & Hooligans album, melynek nemzetközi sikere után felkérték őt az “It Will Rain” c. dal megírására, a The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 filmzenealbumra. Ez volt a 11. Top 10 slágere.

További csemegék:  www.brunomars.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...