Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Bruce Springsteen új albuma márciusban jelenik meg

  Bruce Springsteen új albuma március 5-én jelenik meg: a Wrecking Ball című anyag első dala már elérhető az Apple internetes zeneáruházában.
   Az iTunes a We Take Care of Our Owncímű számot kínálja a vásárlóknak. AWrecking Ballon összesen 11 dal fog szerepelni, a címadó slágert tavaly októberben már hallhatta New Jerseyben – a zenész szűkebb hazájában – a Giants stadionjának közönsége.
  A Főnökként emlegetett amerikai zenész világkörüli turnén mutatja be új lemezét. A koncertkörút európai szakasza május 13-án kezdődik Sevillában. AWrecking Ballproducere az a Ron Aniello, aki Springsteen nejének és az E Street Band tagjának, Patti Scialfának legutóbbi albumán is dolgozott. Springsteen lemezén Tom Morello és a Pearl Jam egykori dobosa, Matt Chamberlain is közreműködik.
  A zenésznek ez az első korongja azóta, hogy tavaly júniusban elhunyt együttesének szaxofonosa, Clarence Clemons. A hírek szerint Springsteen új lemezén olyan témákkal is foglalkozik, mint a gazdasági válság okozta egyenlőtlenségek és a tiltakozó mozgalmak.
  MTI

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.