Brasch Bence a gála előtt: "Nagyon kíváncsi vagyok, mit fognak mondani"

A február 14-i musicalgálán lép majd fel Brasch Bence. A Csillag születikben feltűnt ifjú énekes kedvenc betétdalait énekli majd el az Arév csarnokbeli esten.
Ideális program lehet a pároknak és a társat keresőknek is a Musicalgála a szerelmesek napján. Február 14-én a székesfehérvári Arév Csarnokban olyan romantikus darabok betétdalai csendülnek fel, mint a Mamma Mia!, a Miss Saigon, az Aida, a Rómeó és Júlia, a Grease, vagy éppen a Mozart és az Elizabeth. Utóbbi kettőből biztosan énekel majd egyet-egyet a mosonmagyaróvári tehetség.
– A „Zene, az vagyok én” a szívemhez nagyon közelálló dal. Sokat énekeltem ezt már a Csillag Születik előtt is. Mondhatni hozzám nőtt ez a nóta, szeretem előadni – mondta Brasch Bence, aki igen bő repertoárral készül az estére.
A Csillag születikben feltűnt énekesnek nem idegen a székesfehérvári közönség, többször is énekelt már a városban.
– Nagyon kíváncsi vagyok, mit fognak mondani, Székesfehérváron már nagyon sokat léptem fel különböző gálák keretében. Most nyilván többen megismertek, hogy a tévében szerepeltem. Mindent meg fogok tenni, hogy a legtöbbet kihozzam magamból – tette hozzá a tinilányok kedvence.
Bencéért hiába rajong a fiatal lányok nagy százaléka, mégis egyedülálló. Azt mondja, ha ez nem így lenne, akkor sem verné nagydobra, mert a magánéletét nem szívesen áldozná fel a hirtelen jött népszerűség kedvéért.
Sőt, a fiatal énekes fiú még szerenádot sem adott senki, bár könnyen lehet, hogy Székesfehérváron erre is sor kerül.
– Ha előadok egy szerelmes dalt, én tudom, hogy kinek énekelem, még ha a lány nincs is azzal tisztában, hogy neki szól. Így hitelesebb – tette hozzá mosolyogva a kiscsillag.
Érdemes tehát hegyezni a fülüket a fiatal lányoknak a február 14-i Musicalgálán. Kedvelt énekesben egyébként sem lesz hiány a fehérvári gálán, mert Bence mellett olyan ifjú tehetségek is színpadra állnak, mint Tóth Gabi vagy Puskás Peti. A gyakorlott musicalszereplőket pedig Varga Miklós, Fésűs Nelly, Szomor György és Debreczeni Márta képviseli.
A február 14-i szerelmes estre barátságos jegyárakat szabták a szervezők. Két kategóriában válthatnak belépőket az érdeklődők (3200 és 3900 forint), a romantikus hangulat pedig garantált.

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.