Botrány Justin Bieber londoni koncertjén

Date:

121012_Justin_Bieber_2 Botrány tört ki Justin Bieber hétfő esti londoni koncertjén, miután a kanadai popsztár – legalábbis a közönség várakozásához képest – csaknem kétórás késéssel kezdte az előadást.

    Bieber kedd délután Twitter-üzenetben kért bocsánatot a történtekért, ám azt vitatta, hogy a koncert kezdése valóban két órát csúszott volna.
A fiatal énekest 15 ezer rajongója várta a hatalmas kelet-londoni O2 Arenában. A műsor a hivatalos kiírás szerint este fél 9-kor kezdődött volna. Az első füttyszavak és szidalmak a BBC keddi beszámolója szerint fél 10-kor harsantak fel, de a kanadai szupersztárnak még ekkor sem volt nyoma, popkoncert helyett így füttykoncert helyszínévé vált a csarnok.
Majdnem fél 11 volt, mire az énekes végre megjelent – mindössze 25 perccel a koncert végének meghirdetett időpontja előtt.
Ekkor azonban már az O2-n kívül is botrányossá kezdett válni a helyzet. A közönség zöme ugyanis tizenévesekből állt, akik közül több ezren vidékről utaztak Londonba, és sokat közülük a szülők vittek volna haza a rendezvény helyszínéről a koncert után. A gyerekek szülei meg is érkeztek az arénához – ahol a rendezők közölték velük, hogy az előadásnak nemhogy nincs vége, de még el sem kezdődött.
Sok száz szülő azonban kénytelen volt kihívni gyermekét a rendezvénycsarnokból, mivel lekésték volna a Londonból induló utolsó éjszakai vonatokat.
Az O2 Arena vezetősége kedden Twitter-üzenetben kért elnézést a közönségtől, és közölte: mindent megtesz, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő még egyszer.
Justin Bieber hosszas hallgatás után, kedden késő délután maga is megkövette rajongóit, “technikai problémákkal” magyarázva a késést. Twitter-bejegyzésében ugyanakkor közölte, hogy a három előzenekar után neki valójában nem is fél 9-kor, hanem csak 21:35-kor kellett volna színpadra lépnie. Igaz, hogy a közelebbről nem részletezett technikai gondok miatt ehhez képest is jó nagyot késett, de végül – ugyancsak saját állítása szerint – 22:10-kor már a színpadon volt.
Hozzátette, hogy nem szereti, “ha eltúlozzák a dolgokat”, de közölte azt is, hogy “nincs mentség” a történtekre, és elnézést kér mindenkitől, akinek esetleg bosszúságot okozott. “A buli egyébként remek volt, és erre büszke vagyok” – írta még keddi üzenetében.
Kedden az O2 szóvivője is azt közölte, hogy Bieber műsora az előzenekarok fellépése után valóban csak fél 10-kor kezdődött volna. Ezt azonban a jelek szerint a közönségből kevesen tudták.
Justin Bieber ráadásul már szombaton, Nottinghamben is alaposan megváratta rajongóit: a közép-angliai városban rendezett koncertje egyórás késéssel kezdődött.

MTI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...