July24 , 2021

  Black Label Society: Zakk Wylde végre Budapesten!

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A turné már elindult, közeleg a várva várt nap.
  Ismét Európa színpadait rója a Black Label Society, és a legfrissebb hírek szerint immár semmi kétség nem férhet hozzá: végre valahára Magyarországra is ellátogat minden idők egyik legnépszerűbb rock gitárosa. Az Ozzy Osbourne szólóbandájában hírnevet szerző szőke gitárhős, Zakk Wylde csapata június 29-én érkezik a Petőfi Csarnokba, hogy BLS slágerek formájában bemutatót tartson abból, amiben ő a legjobb a világon.
  Zakk Wylde karrierje szerencsésen indult, hiszen tehetségét korán felismerték: alig húszéves korában került a Back Sabbathból ismert Ozzy Osbourne mellé, így az egész világ hamar megismerkedhetett páratlan dalszerzői képességével. A Sötétség Hercegével sikert sikerre halmozott: az aranylemezek mellett Grammy-díjjal jutalmazták és mindenfelé teltházas turnék fogadták. Egy teljesen egyedi hangzásvilágot alakított ki, amit hiába próbálnak azóta is sokan lemásolni, ez egyszerűen lehetetlen vállalkozásnak tűnik.
  Szólókarrierjébe Ozzy pihenőjén kezdett: 1994-ben és ’96-ban két akusztikus hangvételű lemezzel jelentkezett, majd 1998-ban elérkezettnek látta az időt, hogy a világra szabadítsa a Black Label Society-t. A zenekar fő védjegyei az Ozzynál már megismert játékstílusa (vagyis a mázsás, sípolásoktól hemzsegő riffszörnyetegek és eszeveszett szólók) és öblös, délies énekhangja. Érdekes történet Ozzy és a BLS kapcsolatáról, hogy a 2002-es 1919 Eternal albumon több számot Zakk eredetileg a közelgő Ozzy lemezre írt, amire a Főnök csak ennyit mondott: „túlságosan Black Label, inkább meg kéne tartanod őket…” Zakk Wylde pedig így is tett, és azóta sem szeret tétlenkedni: sorra jelennek meg a lemezei, a kitartó munkának hála pedig mára a Black Label Society egyike a legnépszerűbb rockzenekaroknak. Zakk persze a korai lemezeiről sem feledkezett meg: idén újfent akusztikus albummal jelentkeztek (The Song Remains Not The Same). Így aztán az is borítékolható, hogy lágyabb hangvételű szerzemény is elő fog kerülni a koncert folyamán.
  A bemelegítésről az Archer – egy feltörekvő kaliforniai hard rock trió – fog gondoskodni, feltétlenül ajánlott időben érkezni. A legendás gitárost és zenekarát tehát június 29-én nézhetjük meg első ízben Magyarországon a Petőfi Csarnokban, belépőjegyünket megválthatjuk a Ticketportal országos bolthálózatában – köztük az ismert rockboltokban – továbbá a www.ticketportal.hu weboldalon is, ahol a jegyeket akár otthon is kinyomtathatjuk, kezelési költség nélkül.
  A Concerto Music bemutatja: Berzerkus Tour 2011
  2011. június 29.,  szerda 20.00 óra
  Budapest, Petőfi Csarnok
  Black Label Society koncert
  Belépő: 7900 Ft elővételben, 8900 Ft a koncert napján
  Kapcsolódó  weboldalak:
  http://www.blacklabelsociety.com
  http://www.zakkwylde.com
  http://www.concerto.hu
  http://www.ticketportal.hu
  Hallgatnivaló, látnivaló:
  http://www.facebook.com/blacklabelsociety
  http://archernation.com

   

  spot_img