Bejött a Magna Cum Laude merész vállalkozása

December 27-én már kora délután négy órától megnyitották a csarnokot, hiszen a szervezők finom frissensült ételekkel és nagyon finom pálinkákkal várták a közönséget és így sikerelült is egy igazi vidéki hangulatot varázsolniuk a Pecsa szabadterére.

Ami elég merész vállalkozásnak tűnt elsőre karácsony után, de bejött. Igaz a nagyobb tömeg csak fél hat körül érkezett a helyszínre és valóban a karácsonyi pihenés után tényleg jól esett a séta a ligetben és már ott fantasztikus illatok csábították a közönséget. Azért is mondtam, hogy bejött ez a hangulatjavító elem, hiszen kígyózó sorokat találtunk mind a kifőzdénél mind a pálinka árusítónál.
A közönséget cigányzenével is szórakoztatták itt a hölgyek voltak vállalkozóbb szelleműek, hiszen körül állták a zenészeket és spontán, mini tánccsoportokat, vagy kórust alakítottak, így táncoltak és énekeltek.
Tehát a hangulatra nem lehetett panasz, igaz ekkor még a közönséget nem engedték be a küzdőtérre csak kb. negyed nyolc magasságában. Egyébként még fél nyolc táján is hosszú sor várt a bejutásra, teltház várta a kezdést, ami nyolc óra után kezdődött el. A kezdés kissé meglepett, hiszen a sanzonos hangzásvilágot vártam volna e helyett inkább a rock kapott szerepet, igaz a dalok sem voltak ismertek, hiszen a koncerten több olyan dal is felcsendült, amit még sehol sem hallhatott a nagyérdemű.
Néhány dalcím a kezdő részből: Minden állomás, Adnod kell, Életjel, Néha, Utolsó randevú, Lehet, hogy eltört. Itt kell megjegyeznem, hogy az idén tizedik születésnapját ünneplő csapatnak megjelent két kiadványa is amit itt a Pecsában is meg lehetett vásárolni, az egyik egy koncert DVD anyag amit szintén itt rögzítettek 2009. junius 5-i bulin, amin 20 dal található itt vendég volt Lukács László (Tankcsapda) és Márió.
A másik kiadvány egy cd, ami úgyszintén a már említett jubileumi esemény anyagát tartalmazza két cd-n rögzítve.
Magnásított Nagy Feró-dalok
Visszatérve a bulihoz, jött az est sztárvendége Nagy Feró, aki a zenekar nagy kedvence és néhány dalát „Magnásították” és közösen énekelték el ezeket a dalokat: Boldog szép napok, 8 óra munka és persze mi más dalnál közreműködött volna leg szívesebben Feró, mint a Pálinka dalban is. Ennek illusztrálására még egy üveg pálinka is felkerült a színpadra az eredeti tervek szerint, persze azt már nem tudom és a leg hátsó sorokból nem is látszott vajon mennyi maradt ebből a csodás nedűből a produkcióig.

Mindenesetre a közönség jól fogadta a közös nótákat. Természetesen Feró levonulását követően az ismert slágerek tértek vissza mint a Se kép se hang, Minek adtál, Engedj el, Eltününk, Átkozott nők, Ne félj mama, Beatles, 999 vagy a legvégére hagyva a Le megy a napot, a Színezd újrát és a Sanzont.

A koncert ismét forró hangulatot teremtett és a többségben lévő hölgyek (akik az első sorokban tombolták, táncolták végig az estét) nagy tapssal köszönték meg kedvenceiknek ezt a koncertet. Ekkor még a bulinak korántsem volt vége, hiszen pár perc szünetet követően Radnai Péter vette át a színpadot.
Radnai, akit már több szerepkörben láthattunk és ismerhettünk eddig, pár hónappal ezelőtt lemezlovas-órákra járt és tessék ezen az estén több ezer embert szórakoztatott „retro” DJ-szettjével.
A közönség is nagyon jól fogadta ezt a nem megszokott koncert utáni bulit és nagyon sokan szórakoztak tovább.
Olvass tovább: A Magna Cum Laude 2009 nyarán nagy lépést tett az első osztályú sztárrá válás útján
(zene.hu)

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.