Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  BEJELENTI VISSZATÉRÉSÉT EURÓPÁBA ‘THE HITS’ TURNÉJÁVAL

  092566A8-014A-418C-9443-7D8FB96B53422013. november 8-án a magyar rajongók is láthatják végre a kanadai rockbandát élőben, a BudapestArénában!

  A Nickelback bejelentette, hogy év végén visszatérnek Európába a ‘The Hits’ elnevezésű turnéjukkal.

  A 2012-es teltházas európai aréna koncertkörútjuk után – amely a listavezető ‘Here and Now’ albumukat népszerűsítette – nem volt kérdés a csapat visszatérése. “Lenyűgözött bennünket, hogy mennyi ember jött el megnézni a koncertjeinket” – nyilatkozta a frontember, Chad Kroeger. “Rengeteg rajongó maradt jegy nélkül tavaly, elárasztottak bennünket a kérésekkel, hogy jöjjünk vissza és mi annyira imádunk Európában játszani!”

  A régebbi slágerek mint a How You Remind Me, Photograph, Burn It To The Ground vagy a Rockstar és a hozzájuk csatlakozott újabb listavezetők dalok, mint a When We Stand Together, Bottoms Up, Lullaby és aTrying Not To Love You kézenfekvő lehetőséget adtak, hogy a teljes évtizedet felölelő dalokból összeállítsanak egy új Nickelback show-t.  Rockzene rádiós slágerekkel – ez a csapat erről híres a zseniális hangulatú bulijaik mellett.

  Karrierjük folyamán 5 Grammy jelölést, 3 American Music Awards-ot, 12 Juno-díjat kaptak, valamint a Billboard magazin az “Évtized Bandájának” nevezte őket 2009-ben. A multi-platina státuszt elért és listavezető lemezek után, amelyek több mint 50 millió példányban keltek el világszerte,  nem meglepő módon a rajongók még többet akarnak a kanadai négyesfogattól.

  A ‘The Hits’ turné október végén indul Franciaországban, és a csapat végre nálunk is látható lesz, először pályafutásuk során! A november 8-i, budapesti koncertre jegyek március 18-tól kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

  További info:

  www.nickelback.com

  www.livenation.hu

  www.ticketpro.hu

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.