Sunday, October 24, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Bartók Eszter – A világ tetején

  Különleges klippel és szívet melengető dallal rukkolt elő a tehetséges és csinos dalszerző-énekesnő, Bartók Eszter.

   “A legújabb klipem rendezője Bajkov Valentin, az operatőr pedig Nánási Pál volt, és a Világ tetején című szerzeményemhez forgattunk egy nagyon speciális környezetben.

  Mosolyméretek című harmadik lemezemen szerepel ez a dal, és a feltétel nélküli szeretetről, elfogadásról szól, és az olyan csendekről, szavak nélküli pillanatokról, amikről úgy gondolom, hogy életünk legfontosabb, és talán legmeghatározóbb élményei. Úgy érzem, hogy ez a dalom, mind mondanivalójában, mind pedig hangulatát tekintve nagymértékben lényegem.

  A klipben ezúttal föltűnik majd a zenekarom is, azok a zseniális zenészek, akik az eddig megjelent mindhárom lemezemen közreműködnek, akikkel koncertezem, s akik profizmusukkal, elképesztő szakmai tudásukkal már hét éve segítik a pályám. Bevallom, nagyon régi álmom vált ezzel valóra.

  A Világ tetején című dalhoz a klipet, annak helyszínét Bajkov Valentin álmodta meg, ahol a bennünk rejlő csodákat, a hétköznapok varázslatait üveggolyók szimbolizálják, melyek körülöttünk lebegnek.Úgy gondolom, minden emberben csoda bújik, mert szeretni képes, és ez a tulajdonságunk nélkülözhetetlen útravaló egy utazáshoz, amit életnek hívunk. Az üveggolyó pedig gyerekkorom egyik legkedvesebb szimbóluma, és talán kicsit úgy is élem a hétköznapjaimat, mintha mindig lenne a zsebemben egy. Így hát, azonnal megtetszett az ötlet, és remélem a közönség is szeretni fogja majd.” /Bartók Eszter/
  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O9trH0ZhbT4[/youtube]

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.