June17 , 2021

  Barbee rosszul lett új videója forgatásán

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A Forog a föld című klip pénteken debütál a VIVA-n

  Új klipet forgatott a VIVA Comet győztes énekesnő, Barbee. A Forog a föld című dalhoz készült videó igazán pikánsra sikeredett, a történet szerint ugyanis Barbee és táncosai webkamerázás közben csábítanak el egy fiút. A vadonatúj videoklipet elsőként a VIVA nézői láthatják péntek délután az élő Interaktívban, ahol a tinisztár személyesen mesél majd a dalról.

  Még szinte el sem készült Barbee „Kapj el! 2” című videója, máris kamera mögé állt, hogy  leforgassa legújabb klipjét Forog a Föld címmel. A slágergyanús szerzemény ismerős lehet a zenerajongóknak, ugyanis a pörgős popdallamot már hallhatta a közönség korábban is: a dalba idén nyáron szeretett bele Barbee, kérésére pedig a dal szerzői újrahangszerelték és új szöveget készítettek kifejezetten az énekesnő számára.

  A videoklip négy lány hétvégi bulizásáról szól, ahol szinte minden megengedett… A forgatás helyszínét egy budapesti hotel biztosította, ahol a csajok luxuskörnyezetben érezhették magukat az elnöki lakosztályban.

  „Szexi jelentekben nem lesz hiány, a táncos lányok ebben a videóban  többet is megmutatnak magukból!” – mesélte titokzatosan Barbee.

  A közel 15 órás forgatás nagyon jó hangulatban telt, de a végére nem várt izgalmakat tartogatott: Barbee hirtelen rosszul lett, így az utolsó jelenetekben már nem tudott részt venni. A klip rendezőjének, Jimmy-nek át kellett alakítania a forgatókönyvet, de szerencsére sikerült úgy megoldani a videót, hogy a nézők ebből semmit ne vegyenek észre.

  Az énekesnő egyébként nagyon elfoglalt mostanában, egy percnyi szabadideje sincsen. Gőzerővel dolgozik második nagylemezén és első tiniregénye is hamarosan elkészül.

  Barbee klippremier az Interaktívban:

  Január 28. péntek – 15.00 órától

  További információ: www.vivatv.hu

  spot_img