August3 , 2021

  Balázs Pali új zenekart alapított

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A romantikus dalok népszerű előadója, Balázs Pali hétvégén mutatkozik be a nagy nyilvánosság előtt az új zenekarával.
  Balázs Pali a 2012-es év első hónapjaiban sem tétlenkedett. A szilveszteri nagysikerű marosvásárhelyi koncertet követően, ahol 20.000 ember előtt lépett színpadra, új kihívásokba kezdett színpadi produkcióját illetően. Ennek első lépése, hogy egy új felállású és összetételű 5 tagú koncertzenekart alapított.
  –          Bizonyos időszakonként szükség van megújulásra, frissítésre mind a repertoárban, mind a színpadi megjelenésben, és mindemellett pedig a zenei megnyilvánulásban is. Az énekesi pályafutásomat illetően kitűztem magam elé egy célt, amely eléréséhez szükség volt személyi változtatásokra is a zenekaron belül. Kiváló fiatal zenészek, sikerre éhes, nagyszerű emberek alkotják az új felállású Balázs Pali Live Band – et. Amikor az első közös próbánkon körbenéztem, csupa csillogó szemű, pozitív kisugárzású zenészt láttam, úgy gondolom ez fontos része lesz a jövőbeli közös sikereinknek.
  Pali és új csapata a napokban egy TV felvételen járt, ahol nem várt közönség reakcióban volt részük.
  –          Túl vagyunk már több zenekari próbán és egy kitűnő hangulatú TV felvételen is. A csapat tagjai között voltak, akik első alkalommal szerepeltek TV felvételen, így kicsit nagyobb volt az öltözőben az izgalom a megszokottnál. Mondtam a srácoknak, hogy nyugalom, nyugalom a közönségben még soha nem csalódtam, a felvétel végén majd biztos megtapsolnak bennünket. Jóslatom minden várakozást felülmúlt, mivel a felkonferálásunkat követően kitörő tapssal fogadott minket a helyszínen helyet foglaló lelkes közönség. A zenekar tagjai így elmondhatják magukról, hogy első közös nyilvános szereplésünk olyanra sikeredett, hogy még egy hangot sem játszottunk, a közönség mégis tapssal jutalmazott bennünket.
  S hogy milyen volt a felvétel hangulata és hogy milyen Balázs Pali új zenekara, azt szombaton este mindenki megnézheti a Muzsika TV – Házibuli Attilával című műsorában.

  spot_img