Sunday, October 24, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  Balázs Pali nagy kihívás előtt áll

  Balázs Pali, a népszerű aranylemezes előadó, zeneszerző, egy nem mindennapi felkérést kapott. 

            Néhány héttel ezelőtt „15 éve a közönség szívében” című nagysikerű erdélyi koncertsorozatomon vettem részt, ahol minden helyszínen kitörő örömmel és szeretettel fogadott a közönségem. Az elmúlt 15 év alatt sok szép és örökemlékű koncertem volt már, de jó volt ismét találkozni a sok csillogó szemű erdélyi magyarral. „Remélem, jövőre újra visszatérhetek Hozzátok” – ezekkel a szavakkal búcsúztam az utolsó koncertem végén.

  Balázs Pali miután hazaérkezett az erdélyi műsorsorozatról, egy különös koncertfelkérést kapott.

            Kiderült, hogy a segesvári koncerten egy műsorszervező is helyet foglalt a nézőtéren, aki a műsor alatt eldöntötte, hogy felkér egy marosvásárhelyi koncertre.  A meghívás egyik különlegessége, hogy december 31-én lesz Marosvásárhely belvárosában a szabadtéri színpadon. Az eddigi tapasztalatok szerint ilyenkor kb. -15 C fok van. A koncert másik különlegessége pedig, hogy egyedül képviselem majd a magyarországi előadóművészeket, hiszen rajtam kívül aznap este csak román énekesek és zenekarok lépnek színpadra Erdély szívében, Marosvásárhelyen. Néhány nap gondolkodási időt kértem, mivel első hallásra a -15 C fok elég „hűvösnek” hangzott. Eddigi pályafutásom alatt egyszer énekeltem -3 C fokban, ami elég sok megpróbáltatással járt már akkor is.

  Az énekes végül elfogadta a meghívást.

            Szeretem a kihívásokat, és megtiszteltetésnek veszem, hogy egyedüli magyar előadóként léphetek színpadra a szervezők által jósolt több mint 10.000 fős vegyes magyar-román közönség előtt, így zenekarommal karöltve elfogadtam a koncertfelkérést. Azt még nem tudom, hogy a szokásos próbák mellett, hogyan fogok tudni felkészülni a -15 C fokra, de lehet majd decemberben szánkózás és korcsolyázás közben is énekelni fogok a cél érdekében.

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.