August1 , 2021

  AZ R.E.M. BEJELENTETTE LEGÚJABB ALBUMÁNAK MEGJELENÉSI DÁTUMÁT

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A  COLLAPSE INTO NOW 2011. MÁRCIUS 8-ÁN KERÜL A BOLTOKBA

  Azok a rajongók, akik feliratkoznak a zenekar email-listájára, egy ingyenes dalt tölthetnek le, melynek címe: “Discoverer”

  December 17, 2010 — Burbank, CA — Az R.E.M. bejelentette, hogy új albuma, a  Collapse Into Now 2011. március 8-án jelenik meg, a Warner Bros. Records gondozásában. A teljes számsorrendet – mely alant is megtalálható – már november 25-én leleplezték saját hivatalos honlapjukon. A napokban a “Discoverer” című dalt ingyenesen letölthetővé tették azon rajongók számára, akik feliratkoztak a zenekar hírlevél-listájára a www.remhq.com -on.

  A Collapse Into Now-n az R.E.M. – azaz Michael Stipe énekes, Peter Buck gitáros és Mike Mills basszusgitáros – újra a Grammy-díjas producerrel, Jacknife Lee-vel dolgozott, aki a zenekar előző, Accelerate c. albumát is jegyzi. Lee dolgozott már a U2-val, a Snow Patrol-lal, a The Hives-szal, a Kasabian-nel, az Editors-szal, az Aqualung-gal és a Bloc Party-val is. Az albumot a new orleans-i Music Shed-ben és a híres berlini Hansa Stúdióban rögzítették. Ez utóbbiban készült például David Bowie: Heroes- a, a U2: Achtung Baby-je, illetve Iggy Pop: Lust for Life-ja is. További keverési munkákat a nashville-i Blackbird Studio-ban végeztek.

  Az albumon jó néhány vendég is szerepel: Patti Smith, Lenny Kaye gitáros, Peaches, Eddie Vedder, és a The Hidden Cameras frontembere, Joel Gibb.

  A Collapse Into Now a 2008-as Accelerate utóda, mely a Billboard Top 200 album chart-on második helyen nyitott, első helyen állt az Alternative, a Rock, a Digitális, az Internet (fizikai hordozók) listákon az Egyesült Államokban, és első helyen debütált Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Dániában, Norvégiában, Svájcban és a Cseh Köztársaságban. Három kislemezt másoltak ki róla, a “Supernatural Superserious”-t, a “Hollow Man”-t és a “Man-Sized Wreath”-et. Tavaly októberben a zenekar egy dupla cd-s koncertlemezt adott ki R.E.M. Live At The Olympia címmel.

  A Collapse Into Now dalsorrendje:

  Discoverer
  All The Best
  Überlin
  Oh My Heart
  It Happened Today
  Every Day Is Yours To Win
  Mine Smell Like Honey
  Walk It Back
  Alligator Aviator Autopilot Antimatter
  That Someone Is You
  Me, Marlon Brando, Marlon Brando and I
  Blue

  spot_img