July31 , 2021

  Az első sikeres hétvége Kanadában

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Annamari második kanadai koncertsorozatának nyítóhétvégéje  több, mint sikeresnek és élménydúsnak mondható. Az erdélyi énekesnő a tavaszi tengerentúli turné   után most  kilenc koncertet tart Ontario és Alberta tartományokban, amely tulajdonképpen “Erdély és Nosztalgia” című, 10. albumának a bemutatója is.

  Az első hétvégén Windsori fellépés előtt még volt egy kis idő, hogy Detroit szomszédvárosában körülnézzenek,  többek közt a helyi Caesars kaszinóba is bementek. A szerencse nem maradt el, persze a színpadról van szó,  hiszen műsorát ismét lelkes közönség fogadta.

  • A Windsor-i hangulat nagyon különleges volt a tavasszal is, és most is- meséli az énekesnő- Veress Zoli bácsi, aki már Kanadában született, 80 évesen hihetelen energiával vezeti  a Magyar klubot. A ők tiszteletükre készítettük el az új lemezemre a Szeressük egymást gyerekek c. Seress Rezső szerzeményt,  amely a klub himnusza… most az előadásomon hangosan, összeölelkezve énekelte mindenki az újra feldolgozott változatot- fantasztikus élmény volt!

  Másnap, augusztus 28-án a fővárosban, Ottawaban mutatkozott be Annamari. Habár első alkalommal lépett színpadra az ottani magyarság körében,   a siker itt sem maradt el. Még sepsiszentgyörgyi barátok is eljöttek a koncertre, akik másnap Annamariékat egy  VIP látogatással ajándékozták meg a kanadai  Parlamentben.

  • Nagyon exluzív látogatás volt, mert névreszóló kitűzővel jártuk körbe a Parlamentet, olyan szobákba és termekbe is bementünk, ahova turistákat nem engednek be. A meghívás egy brassói származású hölgytől, Csillától jött, aki a szenátusban dolgozik, innen a “protekció”…   Ottawa nagyon tetszett, inkább egy kiegyensúlyozott kisvárosra hasonlított, mintsem a fővárosra. Vasárnap ellenére  nagy pezsgés volt a, mert akkor tartották a “Mások fesztiválját“ ahol mindenki felvonult, aki úgymond a normálistól eltér. De voltunk egy nagyon hangulatos piacon is, aztán  visszafelé Torontoban igazi country élményben volt részünk, mert házigazdáink , a Peszler házaspár  farmok ,  kis ranch-ek    felé vittek, gyönyörű tájakon kersztül- így sokkal másabb , szebb Kanada, mint autópályákon és nagyvárosokból nézve- fejezte be az énekesnő.
  spot_img