Axl nem kér a Hall Of Fame-ből

Date:

A Guns N’ Roses frontembere megtörte a csendet, és kiadott egy közleményt, melyben elmondja, hogy nem lesz jelen a szombati gálán.Axl nem sűrűn ad interjút, így eddig az április 14-ei Rock and Roll Hall of Fame gáláról sem beszélt, ám most mégis megszólalt, méghozzá egy hosszas levél által, amit különböző médiumokhoz juttatott el. Ebben kifejti, hogy visszautasítja az elismerést, és azt is leírja, hogy nem lesz semmiféle újraegyesülés.

„A döntésem személyes, ez a levél pedig segít tisztázni a dolgokat, a saját, valamint az én táborom szemszögéből. Nem akartam vele senkit sem támadni, megbántani, vagy elítélni, de sajnos biztos vagyok benne, hogy ennek ellenére lesznek, akik támadásnak veszik.(Isten tudja, meddig kell még vitáznom a történtek miatt.) Őszintén nem szándékozom megbántani senkit, főleg nem a rajongókat ezzel a döntéssel.” -áll Rose levelében.

Az énekes mindezek mellett arról is beszél, hogy megpróbált a legjobb szándékkal állni a gálához, és a lehető legjobb megoldásra törekedett, de végül rájött, hogy „sehogy sem nyerhet.

„Az Appetite vagy az Illusion felállásról pedig…nyilvánosan már több, mint tisztán kifejtettem a véleményem. Semmi sem változott.” -tette hozzá Axl, és még azt is elmondta, hogy Izzy-t és Duff-ot szívesen látja bármikor 1-2 dal erejéig a Guns N’ Roses koncerteken.

zeneforum.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...