AVATAR – Ősbemutató Szejkefürdőn

Date:

Az idén IX. alkalommal, július 6-10. között Szejkefürdőn megrendezésre váró Székelyföldi Rockmaraton fellépője lesz a magyarországi Avatar együttes is. Az igényes, dallamos hard rockot játszó Avatart 2006 februárjában alapította Gellér Tamás gitáros, Szepesi Richárd billentyűs, és Danhauser Soma énekes. Az örsi együttes az utolsó, szombati Hammer World napon, várhatóan este 7-kor lép színpadra. Kérdéseinkre az egyik alapítótag, Gellér Tamás gitáros válaszolt.

– Nem először jártok minálunk, mi az, ami az eddigi fellépésekből, itteni utatokról leginkább megragadt bennetek?

– Nagyon szeretünk hozzátok járni, tavaly kétszer is voltunk, így már szinte hazajárunk – de ami a legjobb, hogy ezt is érezzük, hogy nálatok otthon vagyunk! A csodálatos környezet, a kedves arcok, a jó barátok, a finom kaják, azok, akik miatt a leginkább szeretünk a szejkei rockmaratonra – és persze Székelyudvarhelyre járni! Emellett a kiváló színpad és szervezés is nagyon nagy erénye a helynek!

– Mivel készültök az idei megmozdulásra?

– Új, elsőrangú zenészek játszanak a bandában billentyűs és basszusgitáros fronton, akik még nagyobb élményt nyújtanak a hallgatóságnak, és egy csokor új AVATAR nóta ősbemutatója lesz a buli az idén megjelenő második nagylemezünk beharangozójaként! Érdemes eljönni!

– Mit üzentek a rajongóitoknak, esetleg azoknak, akik még nem részesültek abban a szerencsében, hogy élőben láthassanak?

– A régi barátoknak, AVATARosoknak annyit, hogy alig várjuk, hogy veletek bulizhassunk! Aki meg még nem ismer minket, az egy tökös, arcbamászós, és jó hangos dallamos hard rock bulira számíthat annak minden külsőségével együtt! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...