Athina emlékezni tér vissza Pécsre

Date:

Az első tavaszi hónap első napján lép fel a művésznő társával Kutik Rezsővel Pécsett. A dátum fájó Athinának, testvérét vesztette el egy március elsejei napon.
Szomorú és kerek évfordulóhoz érkezett el Papadimitriu Athina, hiszen március 1-jén lesz harminc éve, amikor elvesztette öccsét, Grigit, aki egy pécsi fellépésről igyekezett haza. Azonban szerettei hiába várták…
A kocsi amellyel hazafele tartottak balesetet szenvedett, a fiú pedig életét vesztette. Nővére a “Latin érintés” című nagylemezét testvére emlékének szentelte, hogy ezzel is hirdesse: az idő gyógyítja és nem eltörli az emlékeket.
– Azóta sem tudom feldolgozni tesóm halálát, mintha az egyik “szeretetcsápom” állandóan éhezne. Úgy érzem Grigi mindig velem van. Nagyon furcsa, de azt is gondolom néha, hogy Réka lányomban él tovább, aki 12 évvel ezelőtt ezen a napon látta meg a világot – mesélte Athina az igazán személyes gondolatait.
Különleges este és lélekutazás lesz tehát ez a “Latin érintés” a művésznőnek a pécsi Művészetek és Irodalom Házában. Az előadáson – mint mindegyiken – Grigi emlékére gyertyát gyújt majd és hozzá énekli a címadó Historia de un amor című.
A könnyes, bús előadást, amely aktualitása miatt még inkább a szívébe ég majd Athinának és a közönségnek, némiképp beragyogja majd, hogy a szülinapos Réka is jelen lesz, akinek édesanyja a “Végtelen érintés” cédéjéről énekli majd el a “Könnyű álmot hozzon az éj” című dalt, személyes és lélekből szóló ajándékként.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...