ARANYLEMEZ LETT A HOLDVIOLA "BÁNAT UTCA" CÍMŰ DALA!

Date:

A MAHASZ single (track) top 10 slágerlistájának történetében igen ritkán fordul elő “arany kislemez”, főleg az új előadók sorában. A Holdviolának azonban ez is sikerült! A produkció “Bánat utca” című dala a közelmúltban elérte az aranylemez minősítéshez szükséges darabszámot!
A zenekar “Bánat utca” című slágere immár 24 hete szerepel a MAHASZ hivatalos kislemezlistáján, ráadásul ebből szinte végig vezető pozícióban volt a felvétel. A közel féléves sikertörténet megkoronázására a napokban került sor, amikor a Holdviola tagjai – Barta Zsófi, Farkas Péter és Gál Lajos – ünnepélyes keretek között megkapták kiadójuktól a méltán megérdemelt elismerést.
Az immár aranylemezes trió alig egy hónapja megjelent “Madárka” című debütáló albuma hasonló sikereket könyvelt el az elmúlt hetekben: #1 pozícióban nyitott a MAHASZ Top40 albumlistán, s azóta is az élmezőnyben található!
A formáció zenéjét rövidesen a nagyközönség minden eddiginél szélesebb körben is megismerheti, ugyanis a Holdviola fellép a 2010. február 10-én este 8 órai kezdettel megrendezendő Fonogram – Magyar Zenei Díj Gálaesten, amelyet élőben közvetít a Magyar Televízió 1-es csatornája. Jövő szerdán tehát egy újabb különleges népzenei-világzenei produkciót láthatunk a Holdviola jóvoltából!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...