AlteRába Fesztivált rendeznek Körmenden a jövő héten

Date:

alteraba-2012 A Pál Utcai Fiúk, a Kiscsillag, az Anima Sound System, az Ocho Macho és a Balkan Fanatik is fellép Körmenden a III. AlteRába Fesztiválon, amelyet július 19. és 22. között rendeznek meg a Rába partján.

    A négy napos zenei programra érkezők július 18-án, szerdán felállíthatják sátraikat a kijelölt területeken, hiszen már a nulladik napon is koncertekkel várják a közönséget: fellép a Hősök zenekar, valamint a Barbárfivérek nevű formáció – közölték a szervezők az MTI-vel szerdán. A két banda fellépése után Dj. Johnny hajnalig tartó bulija hangolja majd a fesztiválozókat a rendezvény hivatalos kezdetére.
A fesztivál hivatalos honlapján a beígért fellépők között szerepel a Zaporozsec, a Firkin, Deev & Szabó Ferenc, a Barabontó, az Intim Torna Illegál, a Heaven Street Seven, Péterfy Bori és a Love Band, a Road, a Halor, Odett, a Vad Fruttik, a PASO, a Gátnál, a Kocsmazaj, a Major, a Depresszió, a 30Y és a Magashegyi Underground is.
A III. AlteRába Fesztivál szervezői ismét jótékony célra költik a bérletekből befolyó összeg egy részét. Az adományok ezúttal az egyik körmendi intézmény fogyatékkal élő lakóihoz jutnak el – közölték.
Az idén az egyik nagy internet-szolgáltató cég is megjelenik az AlteRába Fesztiválon, így a látogatók díjmentesen használhatják a wifi szolgáltatást a Rába-parton.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...