Adri, ahogy eddig még sohasem láthattuk!

Date:

Nagy Adri legújabb kisfilmje az Éjfél után című dalhoz forgott és angol nyelven is elkészült, Hey Hey Baby címmel. A dal zeneszerzője, Kelemen Huba, Los Angelesben él, így az ő segítségével  Amerikában is bemutatásra kerül majd a videó.
Mivel az énekesnő nagy divatrajongó, hazánk ifjú divattervezőinek különleges ruháit viselte a forgatás során. Adri a videóban 7 különböző arcát mutatja meg. Az énekesnő egy klippremierrel egybekötött koncerten mutatta meg az újdonságot, ahol több hazai sztár is jelen volt.
 Adri számára mindig is fontos volt, hogy fiatal hazai divattervezők ruháit népszerűsítse, így a klipben is kizárólag magyar designerek kreációi láthatóak. Gajer Emese, Pákozdi Alexandra, Varga Zsófi, AnnaEva és Kerényi Virág ruhakölteményei tűnnek fel a videóban. Adri 7 különböző stílusban mutatkozik be, így 7 különböző sminket, hajat és stílust vonultat fel.
Úgy érzem, ez az első olyan klipem, ami valójában rólam szól. Ki tudtam nyílni és minden oldalamat megmutathattam. Nagyon jó, hogy ennyire különböző arcaimat láthatják majd a nézők.”  – mesélte Adri lelkesen.
A forgatás maratoni volt, több mint 20 órán át dolgozott a stáb. A különleges helyszín egy 6 emeletes budapesti szórakozóhely volt, amelynek minden szintjét igénybe vették a készítők.
Rendkívül jó hangulatú volt a forgatás, mert mindenki szabad kezet kapott. Teljesen rábíztam magam a rendezőre, Gráf Péterre és a stylist csapatra, ezért mindenki imádta a munkát, mert végre kreatív lehetett. A klipben van egy táncos betét, amit eddig szintén nem láthattak tőlem. Nagy öröm volt számomra, hogy elfogadta a felkérést a neves koreográfus, Tihanyi Ákos, aki kitalálta és megtanította a tánclépéseket.” büszkélkedett az énekesnő

A klipet Adri egy élő fellépés kíséretében mutatta be, amire több hazai híresség is kíváncsi volt. Az eseményen részt vett: VV Laci, VV Zsófi, VV Leonidasz, VV Anett, Schmuck Andor, a Barátok közt egykori sztárja, Bruckman Balázs. A zenei világ képviselői is eljöttek megnézni Adri új klipjét: ott volt Pásztor László és lánya, Noémi Virág, Zola, a BNF-es Bat, Széles Iza és a VIVA tv új műsorvezetője, Marci.
Ezen kívül, mivel Adri mindennapjainak szerves része a sport, így több sportoló barátja is megjelent az eseményen: Czanik Balázs, Berki Krisztián és a Fitness EB-VB bajnok Szabó Melinda is.
A klippremier és a nagysikerű koncert után hajnalig tartott az ünneplés, mindenki a táncparketten bulizott.
A klip november közepétől látható a hazai és az európai zenecsatornákon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...