July23 , 2021

  A STEREO PALMA AZ ÉV PRODUCERE!

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A DJ Szövetség – Magyar Lemezlovas Egyesület negyedik alkalommal rendezte meg éves díjátadó ünnepségét. Az est fénypontja – legalábbis Náksi és Brunner számára – az volt, amikor bejelentették, hogy “az év producere” díjat a STEREO PALMA nyerte el 2009-ben.
  A díjátadóra január 28-án este egy igazán elegáns helyszínen, a Moulin Rouge-ban került sor ünnepélyes keretek között. Hazánk első számú DJ-párosát Náksi Attila képviselte ezúttal az eseményen, aki természetesen nagy örömmel vette át az elismerést. A két producer ezúton is köszöni a DJ-kollégáknak a szavazatokat és a támogatást, s ígérik, 2010-ben is a korábbi hasonló mennyiségű és minőségű önálló produkciókkal és remixekkel látják el a klubközönséget és a szakmát mind itthon, mind pedig a nemzetközi zenei életben.
  SEX CLUBS & FRIENDS – TÖLTSD LE AZ ÚJ DALT!
  “Sex Clubs & Friends, everybody just clap your hands!” Ezzel a jelszóval indítja a 2010-es évet Náksi & Brunner. A több mint egy évtizede sikeresen együtt tevékenykedő DJ-páros ezúttal a klubélet és az éjszaka három talán legfontosabb eleméről készített dalt.
  Az új év talán első hazai klubslágere, a “Sex Clubs & Friends” 3+1 verzióban készült el: az eredeti változatokat erősíti a szintén a DanceMania Recordings kiadóhoz tartozó DJ/producer, Miklov remixe, valamint a DJ-k számára elérhetővé tett acapella, amelynek felhasználásával bizonyára számos remix és mash-up verzió lát hamarosan napvilágot a dalból.
  INGYENES LETÖLTÉS: Náksi & Brunner – Sex Clubs & Friends (Radio edit)
  ÚJ HAZAI ÉS NEMZETKÖZI WEBOLDAL!
  Magyarország első számú DJ-párosa, a 2009-es év producerei az utóbbi hetekben két új weboldalt is elindítottak. Nemzetközi projektjük, a STEREO PALMA hivatalos weboldala a www.stereopalma.com, a nevükkel fémjelzett hazai site-juk pedig a www.naksivsbrunner.hu címen érhető el megújult formában.
  Az aktuális trendek megfelelő korszerű, blog formátumban olvashatjuk ezentúl a Náksi & Brunner páros aktuális híreiről, sikereiről, letölhető anyagairól és fellépéseiről. Mindkét site-on video- és audioanyagokat is találunk!
  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rM8mx1wD2oU[/youtube]

  spot_img