Sunday, September 19, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  A RED HOT CHILI PEPPERS KIADJA KONCERTJEINEK FELVÉTELÉT

  A koncertek teljes anyaga megvásárolható lesz a zenekar saját honlapján MP3 formátumban, CD-minőségű FLAC formátumban és iTunes-barát “Apple Lossless” formátumban az egyes koncertek után pár napon belül

  Los Angeles, CA — a többszörös platinalemezes rockzenekar, a Red Hot Chili Peppers bejelentette, hogy mostantól az I’m With You album koncertturnéjának minden állomását megvásárolhatóvá teszik tökéletes minőségben, MP3, FLAC, és Apple Lossless formátumokban, a koncerteket követő 2-3 napban. A turnéállomások, és maguk a koncertfevételek is a www.redhotchilipeppers.com oldalon találhatóak.

  A Red Hot Chili Peppers jelen pillanatban Európában népszerűsíti az I’m With You című legújabb albumát, mely második helyen nyitott a Billboard Top 200 Album listáján, és első helyen a Billboard Rock and Alternative album listáján, valamint a Top Internet Albums és az iTunes Top Alternative Albums listákon.

  A rocktörténelem egyik legsikeresebb csapata, a Red Hot Chili Peppers több mint 60 millió albumot adott el eddig, és hat Grammy Díjat nyert.

  MTI

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.