August2 , 2021

  A Prodigy áprilisban ismét Budapesten lép fel

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  Ismét Budapesten lép fel az elektronikus zenei színtér egyik meghatározó csapata, a The Prodigy. A brit zenekar április 28-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet – közölte a ShowTime Budapest hétfőn az MTI-vel.

      A szervezők ígérete szerint a rajongók ezúttal is fergeteges koncertre számíthatnak a brit bandától, amely már számos alkalommal vendégeskedett Magyarországon. Legutóbb tavaly a Sziget fesztiválon láthatta és hallhatta – immár negyedik alkalommal – a közönség az együttest, amely többször játszott a VOLT-on is.
  Bár a Prodigy koncertjeit nemcsak a színpadon, de a nézőtéren is a tombolás jellemzi, a budapesti koncertre ülőjegyeket is árulnak.
  A Keith Flint frontemberből, a szintetizátoron, billentyűsökön és dobokon játszó Liam Howlettből és az MC-ként közreműködő Maximból álló zenekar, amely olyan slágerekkel írta be magát az elektronikus zene történetébe, mint a Voodoo People, a Smack My Bitch Up vagy a Firestarter, eddig több mint 25 millió lemezt adott el világszerte. Zenéjüket számos videojátékban, tévéműsorban és mozifilmben is felhasználták.
  Megalakulásuk után két évvel, 1992-ben megjelent első nagylemezük, az Experience szinte azonnal klasszikussá vált. 1994-es második albumuk, a Music for the Jilted Generation már az angol albumlista élén kezdett. Az amerikai piacra 1996-ban kislemezként megjelent Firestarter című számukkal törtek be.
  Egy évvel később jelent meg The Fat of the Land című harmadik lemezük, rajta olyan dalokkal, mint a Firestarter, a Smack My Bitch Up vagy a Breathe, amelyet 2004-ben az Always Outnumbered Never Outgunned, 2009-ben pedig az Invaders Must Die követett. A zenekar, amely tavaly World’s on Fire címmel koncertfilmmel, CD-vel és DVD-vel is jelentkezett, az idei évre ígérte következő stúdióalbumát.

  MTI

  spot_img