August2 , 2021

  A Pet Shop Boys, David Guetta és Tricky is fellép a Balaton Soundon

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A Pet Shop Boys, Tricky, David Guetta, Paul Oakenfold és John Digweed is fellép az idei Balaton Soundon július 8. és 11. között.

  A világ egyik legnépszerűbb elektronikus tánczenekara, a Pet Shop Boys a nyitónapon lép fel a zamárdi rendezvényen a nagyszínpadon.
     
  Az együttes ötödször koncertezik Magyarországon: még az 1990-es években fellépett a Budapest Sportcsarnokban, 2000-ben a fővárosi Kapcsolat-koncerten a Felvonulási téren, 2004-ben a Sziget fesztiválon, két évvel később pedig a soproni VOLT fesztiválon.
     
  Neil Tennant énekes és Chris Lowe billentyűs 19 évvel ezelőtt alakított duója egy hónappal ezelőtt jelentette meg Pandemonium című koncertalbumát, amelyet tavaly decemberben a londoni O2 Arenában rögzítettek. Idén nyáron fellépnek Barcelonában, Münchenben, Portugáliában és több nagy-britanniai fesztiválon is.
     

  Július 10-én szombaton éjjel lép a Balaton Sound nagyszínpadára David Guetta, a világ egyik legnépszerűbb lemezlovasa. Az elektronikus zene francia mágusa tavaly kétszer is járt Magyarországon: először júliusban a Balaton Soundon, majd novemberben Budapesten játszott. Szintén a nagyszínpadon ad koncertet idén Tricky (a trip-hop megkerülhetetlen alakja tavaly a Sziget fesztivál egyik sztárfellépője volt), valamint a partyguruként nyilván tartott 2Many Dj’s is.
    
  A zamárdi fesztivál Aréna programjában fog fellépni Madonna tavalyi Sticky & Sweet turnéja, így budapesti koncertje “előzenekara”, Paul Oakenfold, aki a 2009-es Szigeten is ott volt. A dj olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint a Happy Mondays, a New Order, a U2, Snoop Doggy Dogg vagy a Simply Red.
    
  Szintén az Aréna fellépője lesz idén a maratoni house-partyk nagymestere, John Digweed, az argentin dj-fenomén, Hernan Cattaneo, valamint a New York-i Dennis Ferrer.
     
  A szervezők korábban már bejelentették, hogy az idei Balaton Sound fellépői között lesz a Chemical Brothers, a Jamiroquai, Sven Väth, Paul Kalkbrenner és Paul van Dyk.
     
  A Balaton Soundra bérlet és napijegy március 31-ig kedvezményes áron váltható.
  kultura.hu
  spot_img