July23 , 2021

  A Pedrofonnak szerdával indul a hét

  Related

  Now Is the Time to Think About Your Small-Business Success

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Program Will Lend $10M to Detroit Minority Businesses

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Kansas City Has a Massive Array of Big National Companies

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Olimpic Athlete Reads Donald Trump’s Mean Tweets on Kimmel

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  The Definitive Guide To Marketing Your Business On Instagram

  Find people with high expectations and a low tolerance...

  Share

  A hazai rock and roll élet egyik legjelesebb zenekara a Pedrofon soha nem unatkozik, ugyanis minden évben tele a koncertnaptár. Ám az utóbbi időszak még mozgalmasabb volt a hat zenész számára.
  A nyári feszített tempójú koncertidőszak a Pedrofont is utazásra hívta, így járták és még járják is a koncertet serényen. Nagy sikerű bulikat tartottak például Vácott, Dunavarsányban, Nagykörösön, Ózdon, Balatonlellén, csak hogy pár állomást említsünk. Amerre jártak, áradt a rock and roll és rongylábazott a közönség.
  Augusztus 16-án Budapesten, a Széchenyi Kertben Elvis estet tartottak, annak apropóján, hogy a Király immár 33 éve elhagyta a földi színpadokat. Számos meghívott vendég elevenítette fel az örökzöld rock and roll slágereket. A stílus hazai kiválóságai és a legjobb Elvis imitátorok fogadták el a Pedrofon invitálást, és egy két és fél órás, elő show részese lehetett az a több száz ember, akik bulizva kívántak emlékezni a legendára.
  S ha már a Széchenyi Kertnél tartunk: Pedró és zenészei hosszú időn keresztül a hét első napjának estéjét az Orczy-kertben töltötték, azonban költözésre kényszerültek, s a városligeti, nagy múltra visszatekintő, népszerű Széchenyi Kertben leltek új otthonra. A körülmények  azonban úgy hozták, hogy új napot kellett kijelölnie a zenekarnak.
  „Pedrofonisták”: szerda mától ünnepnap!
  Az új koncertnap a hét közepére esik, azaz szerdán este 8-tól csendülnek fel a nagy slágerek és sajátos humorral fűszerezett Pedró dal-átiratok. Így nem a hét elején adnak energiát, hanem a
  harmadik napon lelkesítik a rajongókat, mert igaz, hogy másnap munka van, de a rock and roll lendületével új erőre kaphat mindenki.
  Tehát senki ne felejtse el: a Pedrofonnak és rajongóiknak szerdával indul a hét, minden alkalommal este 8-tól élő rock and roll koncert a Széchenyi Kertben!

  spot_img