A Nouvelle Vague énekesével lép fel a Budapest Bár

6fcb2374b887f94f684eb252c4bf6892
Az olimpiai játékokhoz kapcsolódó BT River of Music (Zenefolyam) nemzetközi zenei fesztiválon lép fel július 22-én Londonban a Budapest Bár Behumi Dórival és tizenegy külföldi vendégelőadóval, köztük Melanie Painnel, a Nouvelle Vague énekesnőjével kiegészülve.
A brit fővárost behálózó zenei seregszemlén az olimpiai és a paralimpiai játékok minden résztvevő országa megjelenik; a Trafalgar téri Európa Színpad kiemelt fellépője július 22-én a Budapest Bár zenekar nemzetközi formációja lesz Behumi Dórival.
Farkas Róbert által megálmodott és vezetett Budapest Bárhoz ezúttal tizenegy ország kiváló zenésze is csatlakozik, köztük a francia Melanie Pain, a világhírű luxemburgi trombitás, Ernie Hammes, valamint a lengyel Jacek Kochan dobos. Rajtuk kívül David Yengibarjan örmény harmonikás, Tania Saedi osztrák énekes,Mira Awad izraeli énekes, Gennagyij Deszatnik ukrán hegedűs, énekes, Martin Noga szlovák pozanos, Nina Strnad szlovén énekes, Petr Kroutil cseh szaxofonos és Zaza Miminosvili grúz gitáros lép fel a koncerten.
A tizenegy külföldi és öt magyar zenész – Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), valamint Behumi Dóri (ének) – különleges, a századelő kabaréit felidéző produkcióval szórakoztatja majd a londoniakat és az olimpiára érkezőket.
A BT River of Music az egyik legnagyobb zenei esemény, amelyet valaha rendeztek Londonban. Az ismert és elismert művészek hat, a Temze mentén felállított színpadon játszanak. Ázsia, Amerika, Afrika és Óceánia mellett Európa két színpadon is helyet kap majd.

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.