A Művész Moziban mutatják be a Defender új videóklipjét

defenderHolnap, július 20-án 20:30 órai kezdettel a marosvásárhelyi Arta Moziban kerül sor aDefender együttes legújabb videóklipjének bemutatójára.
A klip a Néha mindenki sír című zeneszámra készült, a forgatás helyszíne a marosvásárhelyi Promenada Mall egyik üres üzlethelyisége volt.
A zenekarvezető és egyben a Defenderfrontembere is, Fülöp Imre csak annyit árult el, hogy a klip témája a sejtelmes angyali-démoni kontraszt és formailag a hollómadár körül forog. Bevallotta, hogy a zenekar nagyon várja már a kész anyagot.
A bemutatón vetítésre kerül a forgatásról készült 30 perces werkfilm is, amely betekintést enged a sminkelés és hajrendezés folyamatába és mindemellett tartalmaz még részleteket a klip forgatásairól, valamint riportokat a zenekar tagjaival.
A forgatás előtt több órán át tartott a fiúk sminkelése, amelyet a zenekar Gyopi Puskás Make-up Artistnak köszönhet. Ezután a Defender már jólismert fodrásza, Betai Sándor, a HairPassion szalon részéről  gondoskodott ismét a zenekartagok frizuráiról.
A videoklip érdekessége még az is, hogy az Imre jelmeze teljesen egyedi és több tucatnyi koromfekete strucctollból készült.
A klipet a Hybrid Video Production készítette, a forgatásokról Bartus Levente fotóművész által készített egyedi fotókat láthattak a rajongók. A fénytechnikáról azAcustica cég gondoskodott, a helyszín díszletet és a jelmezeket pedig a KIM Designbiztosította.
A helyszínre a zenekar tagjai és a videóklip szereplői limuzinnal érkeznek majd és a nézőkkel közösen végignézik a vetítést.
Szeretettel várnak mindenkit holnap, július 20-án 20:30 órai kezdettel a marosvásárhelyi Arta Mozi, Flora Termében. A belépés díjtalan, az ülőhelyek függvényében.
 

More from author

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Advertisment

Latest posts

Rácz Gergő a magyar rádiós slágerlista történetének új rekordere

18 hete, azaz több mint 4 hónapja folyamatosan vezeti a Magyar Rádiós Top 40 slágerlistát Rácz Gergő és Orsovai Reni "Mostantól" című...

Jamie xx új klubslágere a négy fal között is felrázza az ember testét és lelkét

James Thomas Smith, ismertebb művésznevén Jamie xx nemcsak a melankolikus slágergyár, a The xx formációjával tette fel magát a zenei térképre, hanem elektronikusabb vizekre evezve szólóelőadóként is egyre...

Hatodik tagot keres a 4S Street zenekar!

Nem kell megijedni, nem a zenekar újraszervezéséről van szó, a srácok csupán előrukkoltak egy ötlettel, ami kicsit megmozgathatja a zenélni vágyók fantáziáját. Egy saját...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!

WordPress › Error

There has been a critical error on your website.

Learn more about debugging in WordPress.