Sunday, September 19, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  A Mrs. Columbo nyertesnek érzi magát

  Mrs.Columbo_Jatszdujra!_kicsiElindult az Eurovíziós Dalverseny magyar előadóját kiválasztani hivatott “A Dal” című műsor a Magyar Televízióban. Az első elődöntő legüdébb színfoltja kétségtelenül a Mrs. Columbo volt, melynek tagjai attól sem keseredtek el, hogy nem jutottak tovább.

  “Nagyon örülünk, hogy egyáltalán részt vehettünk a műsorban, és a saját dalunk bekerült a 30 legjobb közé.” – nyilatkozta a csapat frontembere, Galambos Dorina a verseny után.

  Ez azért is nagy dolog a jazzy zenekar számára, mert a Mrs. Columbo indulásakor nagy slágereket dolgozott fel, formált saját képére, és még épphogy csak elkezdtek saját dalokat írni, már ilyen nagyszerű eredményt érhettek el.

  “Azt gondolom, hogy a legjobban jöttünk ki az egészből, még annak ellenére is, hogy nem jutottunk tovább” – folytatta Dorina. – “Ma egész nap az elismerő kommenteket olvasgattuk, és rengeteg új rajongót szereztünk a közösségi oldalunkon is, úgyhogy reméljük, ezentúl még többen jönnek majd a koncertjeinkre! Az elsődleges célünk az volt, hogy minél több embernek megmutassuk a saját zenénket, és ez sikerült is. Az árral szemben úsztunk a többi dalhoz képest, de ez volt a lényeg.”

  A koncertek egyébként is nagy szerepet játszanak a lányok életében, hiszen ott tudják megmutatni igazán, hogy mennyire profi zenészek, előadók. A Dalban való szereplésük pedig nem csak a média érdeklődését vonta magukra, de újabb fellépési lehetőségekkel is megkeresték őket azóta. A műsor házigazdája, Gundel Takács Gábor pedig így nyilatkozott az adás után:

  “Nagyon sajnálom, hogy a Mrs. Columbo kiesett. Én nagyon szeretem ezt a kis szoftos jazzt, finom szólókkal, és szerintem ez egy mókás kis dal, ami nagyon jól áll nekik.  Szívesen hallgattam volna még a folytatásban.”

  Az élet egyébként nem áll meg a csapat számára, hiszen készülnek már a dalok a második nagylemezre, és a lányok eközben próbálnak, koncerteznek és jól érzik magukat.

  Aki nem látta az adást, itt visszanézheti a Mrs. Columbo produkcióját: http://youtu.be/tk4l7p4vTl4

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.