A Mrs. Columbo nyertesnek érzi magát

Date:

Mrs.Columbo_Jatszdujra!_kicsiElindult az Eurovíziós Dalverseny magyar előadóját kiválasztani hivatott “A Dal” című műsor a Magyar Televízióban. Az első elődöntő legüdébb színfoltja kétségtelenül a Mrs. Columbo volt, melynek tagjai attól sem keseredtek el, hogy nem jutottak tovább.

“Nagyon örülünk, hogy egyáltalán részt vehettünk a műsorban, és a saját dalunk bekerült a 30 legjobb közé.” – nyilatkozta a csapat frontembere, Galambos Dorina a verseny után.

Ez azért is nagy dolog a jazzy zenekar számára, mert a Mrs. Columbo indulásakor nagy slágereket dolgozott fel, formált saját képére, és még épphogy csak elkezdtek saját dalokat írni, már ilyen nagyszerű eredményt érhettek el.

“Azt gondolom, hogy a legjobban jöttünk ki az egészből, még annak ellenére is, hogy nem jutottunk tovább” – folytatta Dorina. – “Ma egész nap az elismerő kommenteket olvasgattuk, és rengeteg új rajongót szereztünk a közösségi oldalunkon is, úgyhogy reméljük, ezentúl még többen jönnek majd a koncertjeinkre! Az elsődleges célünk az volt, hogy minél több embernek megmutassuk a saját zenénket, és ez sikerült is. Az árral szemben úsztunk a többi dalhoz képest, de ez volt a lényeg.”

A koncertek egyébként is nagy szerepet játszanak a lányok életében, hiszen ott tudják megmutatni igazán, hogy mennyire profi zenészek, előadók. A Dalban való szereplésük pedig nem csak a média érdeklődését vonta magukra, de újabb fellépési lehetőségekkel is megkeresték őket azóta. A műsor házigazdája, Gundel Takács Gábor pedig így nyilatkozott az adás után:

“Nagyon sajnálom, hogy a Mrs. Columbo kiesett. Én nagyon szeretem ezt a kis szoftos jazzt, finom szólókkal, és szerintem ez egy mókás kis dal, ami nagyon jól áll nekik.  Szívesen hallgattam volna még a folytatásban.”

Az élet egyébként nem áll meg a csapat számára, hiszen készülnek már a dalok a második nagylemezre, és a lányok eközben próbálnak, koncerteznek és jól érzik magukat.

Aki nem látta az adást, itt visszanézheti a Mrs. Columbo produkcióját: http://youtu.be/tk4l7p4vTl4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Rap group call out publication for using their image in place of ‘gang’

Intro text we refine our methods of responsive web...

Meet the woman who’s making consumer boycotts great again

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...

New campaign wants you to raise funds for abuse victims by ditching the razor

Intro text we refine our methods of responsive web...

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Dropcap the popularization of the “ideal measure” has led...