Monday, September 27, 2021
spot_img
More

  Latest Posts

  A Mrs. Columbo különleges felkérése

  Különleges együttműködésre kérte fel a Mrs. Columbo zenekart egy audiovizuális alkotócsoport.
  A Limelight Projection a világ számos pontján kápráztatta már el a közönséget fényfestészeti alkotásaival és 3D-animációs épületvetítéseivel. A közelmúltban Lengyelországban, Brazília több városában és az Egyesült Arab Emirátusokban szerepeltek óriási sikerrel különböző fényfesztiválokon.
  Több mint másfél év elteltével láthatjuk őket újra itthon, a Pécsi Tavaszi Fesztivál Jazz Hétvégéjén, ahol is a Zsolnay Kulturális Negyed Pirogránit Udvarának egyik épületét keltik életre az erre az alkalomra készült 3D “videomapping”-gel. Ennek a rendkívül látványos vetítésnek központi eleme a hozzá kapcsolódó zene, melynek komponálására az alkotócsoport a Mrs. Columbo zenekart kérte fel pár hónapja. A lányok óriási izgalommal vetették bele magukat a közös munkába és elkészítették első teljes mértékben önálló szerzeményüket, melynek címe: The sunny side of jazz.
  A zene hónapokon át közösen készült az épületre vetítendő vizuális elemekkel, sőt, tulajdonképpen a március 22. és 24. között Pécsett minden este látható architekturális vetítés vizuális tartalmát a Mrs. Columbo szerzeménye vezérli, hasonló összhangot alkotva, mint egy VJ és egy DJ az elektronikus zenei partykon, de egyedülálló módon egy teljesen más zenei műfajban!
  A két művészcsoport közös alkotása mutatja meg a jazz igazán napos oldalát, mely a zenekar egyfajta mottójaként is értelmezhető.
  Az esemény beharangozó videója: http://youtu.be/ZT5GDNflS0s
  További infók:
  http://limelight.hu/
  facebook.com/limelightprojections

  Latest Posts

  spot_imgspot_img

  Don't Miss

  Stay in touch

  To be updated with all the latest news, offers and special announcements.